Chefi La Cutite Sezonul 11 Episodul 4 din 3 Aprilie 2023

chefi la cutite 3 aprilie 2023 episod 4 sezon 11
Cel mai urmărit cooking show din România, Chefi la cuțite sezonul 11 episodul 4, vine în seara aceasta 3 aprilie 2023 la a1, de la ora 20:30, cu multe surprize în ringul preselecțiilor pentru Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu.

Printre cei care vor găti diseară pentru cei trei jurați se numără concurenți cu experiență gastronomică remarcabilă, dar și participanți care îi vor surprinde pe maeștrii bucătăriei cu apariția lor în platoul Chefi la cutite 3 aprilie 2023.

ot în ediția de diseară, jocul pentru amuletă se anunță plin de suspans, cel de-al patrulea Chef care intră în arena competiției fiind Florin Ivan. ”Am mai gătit alături de Sorin Bontea la emisiunea Titani la cuțite și am fost în echipa lui. Dar cu toți trei împreună nu am mai gătit – și mai ales în această formulă, în care suntem rivali”, a declarat Chef Florin Ivan.

Chefi la cutite sezonul 11 episodul 4 complet 3 aprilie 2023

Sezonul 11 al celui mai urmărit show culinar din România, „Chefi la cuțite”, începe la a1, de la ora 20:30. Arena competiției culinare se redeschide pentru concurenți ambițioși, gata să impresioneze cu cele mai diverse preparate, dar și pentru cei trei jurați, a căror misiune devine și mai dificilă. Dacă până acum, luptele consacrate pentru amuletă se dădeau doar între cei trei ași ai gastronomiei, Chef Sorin Bontea, Chef Florin Dumitrescu și Chef Cătălin Scărlătescu, sezonul 11 duce aceste confruntări la un alt nivel. Orgoliile se ascut, pentru că în ringul gastronomic intră adversari surpriză.

Astfel, în noul sezon „Chefi la cuțite”, luptele pentru amuletă se vor da în 4. La fiecare confruntare, Chefii vor avea câte un nou oponent. „În sezonul 11 avem parte de provocări noi. Chefi la cuțite este o competiție care evoluează, se dezvoltă și se complică, pe măsură ce fiecare dintre noi adună tot mai multă experiență în acest concurs. Iar lucrul ăsta nu poate decât să mă motiveze și mai mult”, a declarat Chef Dumitrescu. Va invitam sa urmariti chefi la cutite episodul 4 din sezonul 11 reluare pe 3 aprilie 2023 in reluare, mai jos.

O noua editie din noul sezon, chefi la cutite sezonul 11 episodul 4 reluare 3 aprilie 2023, poate fi urmarit mai jos

Astfel, niciunul dintre Chefi nu își poate contura farfuria de la început, cu toții fiind nevoiți să improvizeze pe parcurs. Numărul cutiilor, ales pentru a marca debutul sezonului 11, îi va urmări, de altfel, pe Chefi, în această competiție. ”Va fi dezastru la amuletă! Vreau să o câștig, chiar dacă n-o voi folosi eu”, a anunțat Chef Ștefan Popescu. ”Ștefan Popescu nu știe ce-l așteaptă!”, a dat replica Florin Dumitrescu. ”Vedem cum vom face, dar ușor nu-i va fi după ce ne-a nenorocit cu jurizarea în nu știu câte sezoane”, a comentat Cătălin Scărlătescu. Urmariti mai jos chefi la cutite sezonul 11 episodul 4 din 3 aprilie 2023.