Chefi La Cutite Sezonul 12 Episodul 28 – 17 Octombrie Semifinala

chefi la cutite 17 octombrie 2023 sezonul 12 episodul 28
In semifinala emisiunii chefi la cutite sezonul 12 episodul 28 din 17 octombrie 2023, chefii au rămas fără cuvinte atunci când au descoperit ce au gătit concurenții în semifinala Chefi la cuțite sezonul 12. Una dintre farfurii a avut un desert ce i-a amuțit. Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au avut parte de multe surprize la degustarea „desertului copilăriei”. Urmareste mai jos in premiera noul sezon chefi la cutite 17 octombrie 2023 sezonul 12 episodul 28..

Cei 9 concurenți care au ajuns în semifinala Chefi la cuțite sezonul 12 au început ziua în forță, în ediția 28 din 17 octombrie 2023. Frumoasa Irina Fodor și-a făcut apariția în bucătărie și i-a luat prin surprindere atunci când ecranul de lângă ea s-a aprins și au început să „curgă” mesajele de încurajare și de felicitare pentru fiecare concurent în parte.

Chefi la cutite sezonul 12 episodul 28 integral 17 octombrie 2023

Apoi, cronometrul a pornit și fiecare s-a apucat de gătit. Emoțiile au fost mari, însă fiecare a încercat să își dea silința ca să obțină un desert cu totul și cu totul special. Timpul alocat gătitului s-a scurs rapid și, plini de emoții, concurenții și-au așexat farfuriile pe bandă și au încercat să ghicească cine va face degustarea. Te invitam sa urmaresti chefi la cutite episodul 28 din sezonul 12 reluare pe 17 octombrie 2023 in reluare, mai jos.

Irina Fodor s-a întâlnit în platoul emisiunii cu rudele și prietenii semifinaliștilor. Banda a început să meargă și să aducă „deserturile copilăriei”.

Deși au încercat să recunoască farfuriile, efortul a fost zadarnic. Invitații au început degustarea și la fel au făcut și chefii. Un detaliu pe care Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu l-au remarcat a fost faptul că invitații au fost extrem de drastici în unele situații.

Un moment surprinzător a fost atunci când mama lui Valentin Timofte i-a dat notă maximă fiului său. Totuși, și chefii au fost de acord că este un desert bun la gust. A fost și o farfurie care l-a făcut pe Florin Dumitrescu să își facă cruce, mai ales că notele pe care chefii le-ar fi dat nu prea au corespuns cu notele date de rude și prieteni.

În semifinala Chefi la cuțite sezonul 12, concurenții au fost uimiți atunci când au descoperit alături de cine vor găti la cea de-a doua probă. În ediția 28 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 12, semifinaliștii au trecut printr-o probă de gătit ce a avut tema „gustul copilăriei”. După degustare, ușile bucătăriei s-au deschis și în platou și-au făcut apariția rudele și prietenii semifinaliștilor.

Semifinala emisiunii Chefi la cuțite sezonul 12 a adus un adevărat carusel de trăiri și emoții pentru cei 9 concurenți care luptă pentru un loc în marea finală a show-ului. Ziua a început în forță cu mesaje emoționante transmise de rude și prieteni, urmate apoi de o probă în care desertul copilăriei a fost vedetă.

Noul sezon al emisiunii chefi la cutite sezonul 12 episodul 28 reluare 17 octombrie 2023, poate fi urmarit mai jos

Farfuriile au fost degustate de apropiații semifinaliștilor, apoi aceștia și-au făcut apariția în bucătărie, spre marea surpriză a concurenților.

Prietenul lui Habibi, prietena lui Maryoris, mama lui Janni, bunica Mariei (care și-a făcut o intrare spectaculoasă), prietenul Ralucăi Hulubei, mama lui Alex Mihoc (pe care mulți au admirat-o pentru modul în care arată), mama lui Alexandru Bunea și soțul Ioanei Dehelean au apărut în bucătărie, ca să gătească și să ajute. Urmariti mai jos chefi la cutite sezonul 12 episodul 28 online 17 octombrie 2023.