Chefi La Cutite 11 Octombrie 2023 Sezonul 12 Episodul 25

chefi la cutite 11 octombrie 2023 sezonul 12 episodul 25

Cel mai așteptat show culinar din România, chefi la cutite sezonul 12 episodul 25 din 11 octombrie 2023, are marea premieră în această seară, de la ora 20:00, la a1: prima ediție a sezonului 12 „Chefi la cuțite” vine cu noi ingrediente care condimentează competiția. Diseară, Irina Fodor va pune în joc o amuletă cu greutate, ce va oferi câștigătorului un avantaj introdus în premieră în concurs, lansându-le celor trei jurați, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu, o provocare pe măsură. Urmareste mai jos in premiera noul sezon chefi la cutite 11 octombrie 2023 sezonul 12 episodul 25..

Chefi la cutite sezonul 12 episodul 25 integral 11 octombrie 2023

Sezonul 12 Chefi la cuțite începe, așadar, în forță: noua amuletă încinge spiritele încă de la startul competiției, anunțând un sezon savuros, în care confruntările pe echipe vor fi cu atât mai dificile și spectaculoase. „Amuleta asta e diabolică!”, a exclamat unul dintre Chefi. Fiecare dintre cei trei jurați intră în competiție cu o miză grea. Te invitam sa urmaresti chefi la cutite episodul 25 din sezonul 12 reluare pe 11 octombrie 2023 in reluare, mai jos.

Pentru că de data aceasta, show-ul culinar prezentat de Irina Fodor are o premieră maraton, cu 5 ediții consecutive: sâmbătă și duminică, 2 și 11 septembrie, de la ora 20.00, și luni, marți și miercuri, 4, 5 și 6 septembrie, de la 20.30.

Cu șase victorii înregistrate până acum, Chef Sorin Bontea are planuri mari și în acest sezon: „Cum ar fi să câștig și sezonul acesta?! Nimic imposibil, mi-ar plăcea! Abia aștept să întâlnesc noii concurenți și să-mi alcătuiesc o echipă imbatabilă, pentru că de-aici pornește totul: dacă am alături de mine oamenii potriviți, nimic nu-mi stă în cale”.

Chef Cătălin Scărlătescu are trei trofee adjudecate până în prezent, dar este gata pentru o bătălie mai aprigă ca niciodată în bucătăria „Chefi la cuțite”, sezonul 12. „Sezonul trecut nu prea mi-a surâs norocul. Așa că acum, simt că e momentul să-mi iau revanșa. Ultimele două sezoane au fost ale lui Bontea, dar cineva trebuie să-l oprească și-mi doresc mai mult ca oricând să fiu eu cel care-i va pune piedică în această nouă întrecere spectaculoasă”, a anunțat bucătarul.

Noul sezon al emisiunii chefi la cutite sezonul 12 episodul 25 reluare 11 octombrie 2023, poate fi urmarit mai jos

Chef Florin Dumitrescu are doar două victorii în cele 11 sezoane difuzate până acum. Echipa lui nu a mai câștigat de 5 sezoane. „Sezonul 12 este un sezon pe care eu îmi doresc mult să-l câștig. Vreau ca la final să ridicăm acea farfurie, trofeul suprem – eu și unul dintre concurenții mei. Sunt însetat de victorie, pentru că nu am mai câștigat de șase sezoane. Așa că intru în această bătălie mai motivat ca oricând”. Urmariti mai jos chefi la cutite sezonul 12 episodul 25 online 11 octombrie 2023.