Chefi La Cutite 15 Octombrie 2023 Sezonul 12 Episodul 26

chefi la cutite 15 octombrie 2023 sezonul 12 episodul 26
În episodul 26 sezonul 12 chefi la cutite 15 octombrie 2023, echipa magenta și o parte din echipa turcoaz au intrat la un duel cu o temă de gătit ce i-a uimit pe concurenți. Horia Manea a făcut un gest neașteptat față de Ioana Dehelean. Urmareste mai jos in premiera noul sezon chefi la cutite 15 octombrie 2023 sezonul 12 episodul 26..

Concurenții au avut parte de un battle extrem de dificil în ediția din 15 octombrie 2023 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 12. Două echipe au intrat la duel și acesta a fost momentul în care emoțiile și dorința de-a ajunge în semifinală i-a făcut pe concurenți să ia decizii pline de tact. Horia Manea a făcut un gest neașteptat față de Ioana Dehelean.

Chefi la cutite sezonul 12 episodul 26 integral 15 octombrie 2023

Cel de-al 11-lea battle a avut nu doar o temă de gătit dificilă, ci a adus și o adevărată luptă a chefilor care s-au întrecut în amulete, lucru ce a complicat din plin confruntarea din bucătărie. La finalul probei, farfuriile au fost trimise la degustarea ce a fost făcută de COBO Dance Center. Banda a început să meargă și a adus apoi verdictul. Te invitam sa urmaresti chefi la cutite episodul 26 din sezonul 12 reluare pe 15 octombrie 2023 in reluare, mai jos.

Echipa portocalie a luat cele mai multe farfurii, așa că la duel au intrat echipa magenta și cea turcoaz. Cătălin Scărlătescu și-a folosit amuleta prin care i-a dat lui Alex Mihoc, cuțitul său de aur, imunitatea.

Apoi, concurenții au așteptat să vadă ce temă de gătit le-a pregătit Irina Fodor la duel, în ediția 26 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 12.

„Dragii mei, nimeni nu mai este prima oară la proba individuală. V-ați obișnuit cu asta și, pe lângă nebunia care a fost astăzi în proba mare, acum e o adevărată relaxare. Astăzi gătim cu carne”, a fost vestea dată de Irina Fodor.

Au apărut cloșurile sub care erau următoarele ingrediente: piept de curcan, aripioare de pui, ficăței d epui, carne tocată de vită, carne tocată de vită, rasol de vită, ciocănele de pui și cârnați de porc.

Noul sezon al emisiunii chefi la cutite sezonul 12 episodul 26 reluare 15 octombrie 2023, poate fi urmarit mai jos

După un duel dificil, Dan Dumitru Ursit (Ursu) din echipa magenta a lui Florin Dumitrescu a fost eliminat din competiție. În ediția 26 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 12, echipa magenta a mai pierdut un concurent. Pentru că a obținut cel mai mic punctja la duel Dan Dumitru Ursit (Ursu) a fost eliminat. Urmariti mai jos chefi la cutite sezonul 12 episodul 26 online 15 octombrie 2023.

Ziua a început în forță pentru cele trei echipe, căci Irina Fodor i-a provocat pe concurenți să gătească 5 preparate, fiecare la câte 12 minute. Confruntarea din bucătărie s-a complicat pe măsură ce chefii au pus în joc diferite amulete.

Câștigătoare a ieșit echipa portocalie, așa că la duel au intrat cei turcoaz (cu excepția cuțitului de aur) și cei magenta. La final s-a aflat ce concurent a fost eliminat.

„Dragii mei, nimeni nu mai este prima oară la proba individuală. V-ați obișnuit cu asta și, pe lângă nebunia care a fost astăzi în proba mare, acum e o adevărată relaxare. Astăzi gătim cu carne”, a fost vestea dată de Irina Fodor.

Au apărut cloșurile sub care erau următoarele ingrediente: piept de curcan, aripioare de pui, ficăței d epui, carne tocată de vită, carne tocată de vită, rasol de vită, ciocănele de pui și cârnați de porc. Apoi, fiecare concurent a extras un bilețel din urmă și așa s-a decis ordinea în care a ales fiecare un ingredient.