Chefi La Cutite 19 Iunie 2023 Sezonul 11 Episodul 37 Semifinala

chefi la cutite 19 iunie 2023 episod 37 sezon 11

În semifinala emisiunii chefi la cutite din 19 iunie 2023 sezonul 11 episodul 37, Gina Pistol a anunțat ce temă de gătit a pregătit pentru prima probă. În timp ce găteau, concurenții au făcut dezvăluiri neașteptate.

Gina Pistol și-a făcut apariția în bucătărie și a dezvîluit ce temă de gătit a pregătit pentru prima probă din semifinala Chefi la cuțite sezonul 11, difuzată pe 19 iunie 2023. În timp ce găteau, concurenții și-au adus aminte de gustul copilăriei. A fost momentul în care Mihaela Zahariea și Laurențiu Neamțu au făcut dezvăluiri surprinzătoare.

Chefi la cutite sezonul 11 episodul 37 complet 19 iunie 2023

În semifinala Chefi la cuțite sezonul 11, ediția din 19 iunie 2023, familiile celor 9 semifinaliști au venit să facă degustarea preparatelor pregătite la prima probă, unde tema a fost „gustul copilăriei”.

În ediția 37 a emisiunii Chefi la cuțite, familiile celor 9 semifinaliști au degustat cu multă atenție preparatele pregătite la prima probă, unde vedetă a fost „gustul copilăriei”. Invitații au fost extrem de critici, spre marea surpriză a chefilor. Când a văzut ce notă a primit Mihaela Zahariea de la fiica ei, Sorin Bontea și-a pus mâinile în cap. Va invitam sa urmariti chefi la cutite episodul 37 din sezonul 11 reluare pe 19 iunie 2023 in reluare, mai jos.

În prima probă din semifinala Chefi la cuțite, difuzată pe 19 iunie 2023, concurenții au avut misiunea de-a pregăti o farfurie care să reflecte gustul copilăriei. Prima farfurie de la degustare a fost saramura de doradă a Ninei Hariton, care a adus și laude, dar și critici. A urmat apoi farfuria cu pui și piure a lui Constantin Onuț, care a impresionat prin elementele folosite.

O noua editie din noul sezon, chefi la cutite sezonul 11 episodul 37 reluare 19 iunie 2023, poate fi urmarit mai jos

În ediția 37 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 11, cei 9 concurenți ajunși în semifinală au primit de la Gina Pistol o veste ce i-a luat prin surprindere. Ușile s-au deschis și în platou și-au făcut apariția rudele semifinaliștilor. Semifinala Chefi la cuțite sezonul 11 a început în forță cu o probă în care în farfurii a fost adus gustul copilăriei. Apoi, Gina Pistol și-a făcut apariția în bucătărie și i-a luat pe toți prin surprindere. Ceea ce a urmat a fost complet neașteptat. Urmariti mai jos chefi la cutite sezonul 11 episodul 37 din 19 iunie 2023.

Semifinala Chefi la cuțite sezonul 11 a adus, la prima probă de gătit, provocarea de-a aduce în farfurie gustul copilăriei. Degustarea a fost făcută chiar de către rudele și apropiații concurenților. Apoi, cu emoții, aceștia au așteptat să descopere ce urmează.

În seara aceasta la Chefi la cuțite sezonul 11, preparatele pregătite de concurenți în cea de-a doua probă au fost degustate de concurenții din sezonul 10. Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au fost uimiți de ceea ce au descoperit. Semifinala Chefi la cuțite sezonul 11 a adus o primă probă unde vedetă a fost gustul copilăriei. La a două probă de gătit, concurenții au avut misiunea de-a pregăti un preparat din Franța, Grecia și Asia. Farfuriile au fost degustate de foștii concurenți din sezonul 10 al emisiunii. Chefii au fost uimiți de ceea ce au descoperit la jurizare.