Chefi La Cutite din 14 Iunie 2023 Sezonul 11 Episodul 36

chefi la cutite 14 iunie 2023 episod 36 sezon 11

După degustare, la chefi la cutite din 14 iunie 2023 sezonul 11 episodul 36, banda a adus verdictul pe care toți îl așteptau cu sufletul la gură. Echipa care a câștigat battle-ul a intrat în semifinala Chefi la cuțite sezonul 11. Ce echipe au intrat la duel, în ediția 36, din data de 14 iunie 2023.

Cele trei echipe s-au întâlnit în bucătărie pentru ultimul battle. După ce au făcut degustarea, jurații au votat și banda a adus verdictul. Echipa care a câștigat proba de gătit a intrat direct în semifinala Chefi la cuțite sezonul 11. Descoperă cine a intrat la duel, în ediția din 14 iunie 2023. De data aceasta, ultimul battle a adus o temă de signature dish, așa că fiecare chef a decis ce rețetă specială va găti echipa sa.

Chefi la cutite sezonul 11 episodul 36 complet 14 iunie 2023

Echipa roșie a lui Sorin Bontea a decis să pregătească un file de cod negru, în timp ce echipa gri și cea neagră au mizat pe un desert. Când cronometrul a pornit, toată lumea s-a apucat rapid de gătit, știind că va veni momentul în care Sorin Bontea și Florin Dumitrescu vor fi nevoiți să se alăture echipei negre, pentru a găti conform amuletei lui Scărlătescu.

La minutul 35 a intrat în aplicare amuleta, așa că fiecare dintre chefii rivali a primit câte o sarcină. Scărlătescu a avut grijă să supravegheze totul cu multă atenție, pentru a se asigura că totul merge așa cum își dorește. Va invitam sa urmariti chefi la cutite episodul 36 din sezonul 11 reluare pe 14 iunie 2023 in reluare, mai jos.

Sportivele din echipa feminină de catchball au degustat atent fiecare farfurie și au încercat să puncteze nu doar aspectul, ci și gustul, combinația de arome și complexitatea rețetei. Fiecare a încercat să decidă ce preparat le-a plăcut cel mai mult. Surpriza a fost mare atunci când banda a adus verdictul: echipa roșie a câștigat ultimul battle și s-a calificat direct în semifinala emisiunii Chefi la cuțite sezonul 11.

O noua editie din noul sezon, chefi la cutite sezonul 11 episodul 36 reluare 14 iunie 2023, poate fi urmarit mai jos

În ediția 36 a emisiunii Chefi la cuțite, trei concurenți au fost eliminați, după ultimul duel din sezonul 11. Chef Florin Dumitrescu a avut parte de o lovitură dură, chiar înainte de semifinală. În ediția din 14 iunie 2023, George Borșaru, Luna Morgaciova și George Popescu au părăsit competiția. Urmariti mai jos chefi la cutite sezonul 11 episodul 36 din 14 iunie 2023.

Ultimul battle de la Chefi la cuțite sezonul 11 a avut ca temă ideea de signature dish. Degustarea a fost făcută de sportive din echipa feminină de catchball din România. Banda a adus o victorie detașată pentru Sorin Bontea și echipa roșie, dar și un duel plin de emoții pentru echipa gri a lui Florin Dumitrescu și cea neagră a lui Cătălin Scărlătescu. Confruntarea individuală s-a terminat cu o triplă eliminare, în ediția 36 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 11, difuzată în data de 14 iunie 2023.

Banda a adus o victorie pentru echipa roșie și astfel, Sorin Bontea a ajuns în semifinală cu patru concurenți. Echipa gri și cea neagră au intrat la duelul ce a decis cine sunt cei trei concurenți care au fost eliminați în ediția 36 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 11, difuzată pe 14 iunie 2023.