Chefi La Cutite 13 Iunie 2023 Sezonul 11 Episodul 35 Reluare

chefi la cutite 13 iunie 2023 episod 35 sezon 11

Chef Florin Dumitrescu a folosit o amuletă cu dublu avantaj la chefi la cutite din 13 iunie 2023 sezonul 11 episodul 35. De altfel, Constantin Onuț s-a enervat peste măsură și a răbufnit la bancul de lucru. Înainte ca chef Florin Dumitrescu să lovească în echipele rivale cu o amuletă puternică, concurenții s-au așezat la bancurile de lucru pentru a discuta despre preparatul pe care îl au de realizat.

Tensiunile și replicile acide nu au lipsit din platoul emisiunii. Constantin Onuț s-a enervat atât de tare și a răbufnit de față cu colegii săi, după ce sfaturile sale nu au fost ascultate. Mai mult decât atât, acesta a fost deranjat de părerea lui Matthew Ehsanmehr în ceea ce privește farfuriile de la battle.

Chefi la cutite sezonul 11 episodul 35 complet 13 iunie 2023

Constantin Onuț a fost scos din minți de replica Ninei Hariton. Cuțitul de aur din echipa roșie i-a reproșat lui Constantin Onuț că el vrea să facă tot, însă cel mai tare l-a enervat faptul că l-a numit Costel. Chef Florin Dumitrescu a luat pe toată lumea prin surprindere cu o amuletă ce îi oferă un dublu avantaj. Acesta are voie ca la o probă să gătească și să monteze alături de echipa lui. La un alt battle, juratul s-a folosit de avantajul de a gusta din preparate.

Banda a adus verdictul mult așteptat în ediția 35 din sezonul 11 Chefi la cuțite de pe 13 iunie 2023. Iată ce echipe au intrat la duel, dar și ce schimb de replici acide a apărut între concurenți. Emoțiile și-au spus cuvântul atunci când banda a revenit în bucătărie. Ca în fiecare ediție, concurenții și jurații au avut parte de o nouă surpriză. Deși battle-ul a fost unul extrem de dificil, toți s-au descurcat de minune. Va invitam sa urmariti chefi la cutite episodul 35 din sezonul 11 reluare pe 13 iunie 2023 in reluare, mai jos.

Preparatele lor au fost apreciate de către degustători. Actorii din distribuția Teambuilding au avut numai cuvinte de laudă despre farfuriile echipelor, semn că aceștia au fost impresionați de preparate. Așa cum i-a obișnuit pe telespectatori încă din primele ediții, banda a început cu o farfurie roșie. Chef Sorin Bontea a început să cânte și să se bucure când a văzut culoarea. De asemenea, strigătele de fericire ale concurenților săi au răsunat în tot platoul.

O noua editie din noul sezon, chefi la cutite sezonul 11 episodul 35 reluare 13 iunie 2023, poate fi urmarit mai jos

Constantin Onuț a avut o reacție complet neașteptată când și-a aflat nota din ediția 35 a sezonului 11 Chefi la cuțite de pe 13 iunie 2023. Iată cât a obținut farfuria lui. În ediția 35 din sezonul 11 Chefi la cuțite de pe 13 iunie 2023 două echipe au intrat la proba individuală. Concurenții lui chef Sorin Bontea și ai lui chef Cătălin Scărlătescu au luptat cu toate „armele” pentru a rămâne în competiție. Urmariti mai jos chefi la cutite sezonul 11 episodul 35 din 13 iunie 2023.

Proba a fost una foarte dificilă la duel deoarece puțini sunt specializați pe desert. Astfel, aceștia au primit sarcina de a realiza un preparat cu ciocolată și un ingredient surpriză. La degustare, chefii au avut parte de farfurii spectaculoase.

Ștefan Nistor, un bucătar cu experiență, a fost salvat de la eliminare de chef Cătălin Scărlătescu în ediția 35 din sezonul 11 Chefi la cuțite de pe 13 iunie 2023. Concurentul a avut cea mai slabă farfurie, însă norocul i-a surâs în această seară.

Chef Cătălin Scărlătescu nu a putut să piardă încă un concurent, motiv pentru care a decis să își pună la bătaie amuleta pentru a-l salva: „El încă nu e convins că face parte 100% din echipa noastră, sunt singur că nu simte. Și atunci, ca să se convingă de treaba asta, i-am dat amuleta”.