Chefi La Cutite 20 Iunie 2023 Sezonul 11 Episodul 38 Finala

chefi la cutite 20 iunie 2023 episod 38 sezon 11

Laurențiu Neamțu și-a pierdut la chefi cutite 20 iunie 2023 FINALA sezonul 11 episodul 38, după gestul făcut de Stelian Nistor. Iată ce a făcut Constantin Onuț în timp ce gătea pentru Nina Hariton, dar și ce a dezvăluit Anica despre Pablo. Finaliștii au avut la dispoziție doar 10 minute să explice echipelor ce au de făcut. Tensiunile și panica și-au făcut apariția rapid pe platoul de filmare. Mai mult decât atât, presiunea și-a pus amprenta concurenților.

După ce și-au ales 5 persoane în echipa lor, finaliștii au fost nevoiți să pună la punct toate detaliile în ceea ce privește farfuria lor din Marea Finală a show-ului culinar. Spiritele au început să se încingă după ce Gina Pistol a dat startul primei probe din această ultimă etapă.

Chefi la cutite sezonul 11 episodul 38 complet 20 iunie 2023

În Finala sezonului 11 Chefi la cuțite, Laurențiu Neamțu a avut parte de o reacție neașteptată la bancul de lucru. Concurentul și-a pierdut răbdarea și a răbufnit în fața camerelor de filmat, când a văzut ce face Stelian Nistor. Stelian Nistor a reușit să-l scoată din sărite pe Laurențiu Neamțu cu întrebările sale, chiar în Marea Finală a show-ului culinar. Finalistul lui chef Florin Dumitrescu și-a stăpânit cu greu nervii.

Astfel, replicile acide dintre cei doi nu au întârziat să apară. Acesta i-a spus colegului său să nu-l mai deranjeze cu întrebări nelalocul lor: „Nu mă mai opri cu niște întrebări stupide, da?! Te-am ales în echipă, gândește și tu. Ești bucătar! ”. Va invitam sa urmariti chefi la cutite episodul 38 din sezonul 11 reluare pe 20 iunie 2023 in reluare, mai jos.

Paul Tudosescu, cuțitul de aur din echipa lui chef Cătălin Scărlătescu, au răbufnit când l-a văzut pe Constantin Onuț la bancul său de lucru. Concurentul cu tunică roșie a rămas uluit de reacția colegului său de competiție. Camerele de filmat au surprins noi tensiuni între concurenți. Constantin Onuț și Paul Tudosescu (Pablo) și-au adresat replici acide de față cu toată lumea, chiar în finala sezonului 11 Chefi la cuțite.

O noua editie din noul sezon, chefi la cutite sezonul 11 episodul 38 reluare 20 iunie 2023, poate fi urmarit mai jos

Pentru că este ultima etapă a competiției, emoțiile și adrenalina și-au spus cuvântul în bucătăria show-ului culinar. După ce și-au format echipele, finaliștii au făcut tot ce au putut pentru a ajunge cât mai aproape de marele premiu. Nina Hariton, Laurențiu Neamțu și Paul Tudosescu au scos din dotare toate strategiile pentru ultima etapă a competiției. De pe platoul de filmare au fost nelipsite certurile și dezvăluirile neașteptate. Paul Tudosescu s-a enervat peste măsură când a văzut că timpul este limitat, iar preparatul său nu este încă gata. Nervii finalistului au fost amplificați de venirea lui Constantin Onuț la bancul de lucru. Urmariti mai jos chefi la cutite sezonul 11 episodul 38 din 20 iunie 2023.