Chefi La Cutite din 12 Iunie 2023 Sezonul 11 Episodul 34

chefi la cutite 12 iunie 2023 episod 34 sezon 11

Chef Cătălin Scărlătescu a folosit o amuletă și a „furat” un concurent din echipa roșie in episodul 34 sezonul 11 chefi la cutite 12 iunie 2023. Haosul s-a dezlănțuit în platou după ce a folosit avantajul puternic. Chef Cătălin Scărlătescu a făcut o mișcare complet neașteptată în ediția 34 din sezonul 11 Chefi la cuțite de pe 12 iunie 2023. Deși are puține amulete câștigate, juratul și-a folosit un avantaj puternic în battle-ul 13.

Echipele au primit o adevărată provocare de la roată de data aceasta. În timp ce concurenții și chefii discutau despre ce vor pune pe farfuriile degustătorilor, chef Cătălin Scărlătescu a luat o decizie radicală.

Chefi la cutite sezonul 11 episodul 34 complet 12 iunie 2023

Așadar, haosul s-a resimțit pe platoul de filmare când juratul a apăsat butonul roșu. Râsetele și replicile savuroase au fost nelipsite din echipa neagră. De data aceasta, chef Cătălin Scărlătescu a folosit o amuletă ce îi permite să ia un concurent din echipele rivale pentru a găti pe parcursul probei. Acesta va reveni la echipa lui la finalul probei de gătit.

Chef Sorin Bontea a primit o „lovitură” de grație din partea colegului său de platou. Chef Cătălin Scărlătescu i-a oferit o bomboană înainte să-l ia din echipa roșie pe Constantin Onuț. Va invitam sa urmariti chefi la cutite episodul 34 din sezonul 11 reluare pe 12 iunie 2023 in reluare, mai jos.

De asemenea, Constantin Onuț a dezvăluit că va respecta cu strictețe toate cerințele juratului deoarece nu își dorește să saboteze pe nimeni: „Nu mă voi abate de la drum. Omul a avut încredere să mă aducă în echipa lui și nu vreau să fiu eu ăla care sabotează”.

Chef Florin Dumitrescu și chef Sorin Bontea au dezlănțuit „războiul” amuletelor în ediția 34 din sezonul 11 Chefi la cuțite de pe 12 iunie 2023. Un jurat a folosit un triplu avantaj pentru a câștiga battle-ul. Chef Cătălin Scărlătescu a fost primul care a luat cu asalt bucătăria sezonului 11 Chefi la cuțite cu o amuletă uluitoare. Juratul l-a luat pe Constantin Onuț din echipa roșie pentru a găti alături de concurenții săi la acest battle.

O noua editie din noul sezon, chefi la cutite sezonul 11 episodul 34 reluare 12 iunie 2023, poate fi urmarit mai jos

Chef Sorin Bontea nu s-a lăsat mai prejos. Supărat de gestul colegului său, acesta a dezlănțuit „războiul” amuletelor. Pentru că își dorește să intre în semifinală cu un număr mare de concurenți, juratul s-a folosit de un triplu avantaj. Așadar, echipa roșie va putea găti alături de liderul lor la probă. În plus, chef Sorin Bontea mai poate gusta din preparate sau monta pe farfurie. Chef Florin Dumitrescu nu s-a putut abține și a pus la „bătaie” o amuletă, după ce chef Sorin Bontea și-a folosit triplul avantaj. Urmariti mai jos chefi la cutite sezonul 11 episodul 34 din 12 iunie 2023.


error: Content is protected !!