Chefi La Cutite 22 Mai 2023 Sezonul 11 Episodul 25 Integral

chefi la cutite 22 mai 2023 episod 25 sezon 11
În episodul 25 sezonul 11 chefi la cutite 22 mai 2023, Gina Pistol a dezvăluit chefilor și concurenților ce probă de gătit a pregătit pentru cel de-al patrulea battle. Între Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu au ieșit scântei și s-a lăsat cu replici acide.

După trei battle-uri pline de emoții și situații neprevăzute, cele trei echipe conduse de Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu s-au întâlnit în bucătărie, pentru a afla ce probă le-a pregătit frumoasa Gina Pistol. Înainte de asta, în locul ghicitorii a avut loc o probă de stors portocale. Când au văzut ce gest a făcut Florin Dumitrescu, spiritele s-au aprins în bucătărie și au ieșit scântei între chefi.

Chefi la cutite sezonul 11 episodul 25 complet 22 mai 2023

De data asta, frumoasa Gina Pistol și-a făcut apariția în bucătărie și a anunțat că ghicitoarea va fi înlocuită cu o probă de stors portocale. Degeaba a încercat Bontea să se uite pe telefon la ghicitori, căci acest lucru nu l-a ajutat în această ediție. Florin Dumitrescu l-a ales pe Andrea Sabini, Cătălin Scărlătescu pe Daniel Dragomir, iar Sorin Bontea s-a bazat pe George Borșaru. Toți au fost uimiți de alegerea lui Dumitrescu, însă abia apoi concurenții au înțeles care a fost planul acestuia, de fapt.

În ediția 25 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 11, Gina Pistol a dezvăluit chefilor și concurenților ce probă de gătit a pregătit pentru cel de-al patrulea battle. Între Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu au ieșit scântei și s-a lăsat cu replici acide. După trei battle-uri pline de emoții și situații neprevăzute, cele trei echipe conduse de Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu s-au întâlnit în bucătărie, pentru a afla ce probă le-a pregătit frumoasa Gina Pistol. Înainte de asta, în locul ghicitorii a avut loc o probă de stors portocale. Va invitam sa urmariti chefi la cutite episodul 25 din sezonul 11 reluare pe 22 mai 2023 in reluare, mai jos.

Cel de-al patrulea battle de la Chefi la cuțite sezonul 11 a adus numeroase surprize atât pentru concurenți, cât și pentru cei trei chefi. La scurt timp după ce a anunțat ce probă de gătit aduce cea de-a patra confruntare pe echipe, Sorin Bontea a apăsat butonul roșu și a anunțat că folosește o amuletă. Acesta a decis să schimbe un concurent, iar ceea ce a urmat a fost complet neașteptat.

O noua editie din noul sezon, chefi la cutite sezonul 11 episodul 25 reluare 22 mai 2023, poate fi urmarit mai jos

Încă din edițiile trecute, Florin Dumitrescu s-a așteptat ca Sorin Bontea să folosească această amuletă ce îi permite schimbul de concurenți pentru a lua în echipa sa pe Florin Borșaru. La probele individuale, de la duel, concurentul a avut cele mai bune farfurii și a reușit să se remarce cu punctajele mari pe care le-a obținut. Totuși, surpriza a fost extrem de mare atunci când Sorin Bontea a anunțat că îl înlocuiește pe Mario Zahariea cu Daniel Dragomir din echipa neagră. Urmariti mai jos chefi la cutite sezonul 11 episodul 25 din 22 mai 2023.