Chefi La Cutite Sezonul 11 Episodul 8 din 11 Aprilie 2023

chefi la cutite 11 aprilie 2023 episod 8 sezon 11
În seara aceasta, la chefi la cutite sezonul 11 episodul 8 reluare 11 aprilie 2023, preselecțiile continuă la Chefi la cuțite, iar lupta pentru amuletă îl aduce în ring pe Chef Orlando Zaharia, care va concura cu jurații pentru un premiu cu totul special: este vorba despre o bombă cu mai multe amulete! ”Sper să pot aprinde eu fitilul!”, a comentat Sorin Bontea cu umor înaintea unei întreceri jurizate de actrița Anca Dinicu. Lupta nu va fi ușoară, întrucât Chefii se vor avânta la bancurile de lucru… legați la ochi.

Astfel își vor alege ingredientul de bază, în jurul căruia vor avea de construit o farfurie demnă de o recompensă incendiară! Cum se vor descurca la această probă, dar și ce se va întâmpla în arena preselecțiilor telespectatorii vor afla în ediția Chefi la cuțite difuzată de Antena 1 în această seară, de la ora 20:30.

Chefi la cutite sezonul 11 episodul 8 complet 11 aprilie 2023

Sezonul 11 al celui mai urmărit show culinar din România, „Chefi la cuțite”, începe la a1, de la ora 20:30. Arena competiției culinare se redeschide pentru concurenți ambițioși, gata să impresioneze cu cele mai diverse preparate, dar și pentru cei trei jurați, a căror misiune devine și mai dificilă. Dacă până acum, luptele consacrate pentru amuletă se dădeau doar între cei trei ași ai gastronomiei, Chef Sorin Bontea, Chef Florin Dumitrescu și Chef Cătălin Scărlătescu, sezonul 11 duce aceste confruntări la un alt nivel. Orgoliile se ascut, pentru că în ringul gastronomic intră adversari surpriză.

Astfel, în noul sezon „Chefi la cuțite”, luptele pentru amuletă se vor da în 4. La fiecare confruntare, Chefii vor avea câte un nou oponent. „În sezonul 11 avem parte de provocări noi. Chefi la cuțite este o competiție care evoluează, se dezvoltă și se complică, pe măsură ce fiecare dintre noi adună tot mai multă experiență în acest concurs. Iar lucrul ăsta nu poate decât să mă motiveze și mai mult”, a declarat Chef Dumitrescu. Va invitam sa urmariti chefi la cutite episodul 8 din sezonul 11 reluare pe 11 aprilie 2023 in reluare, mai jos.

Competiția este condimentată și de momentul jurizării preparatelor pentru amuletă: degustarea o va face un invitat celebru, care va decide câștigătorul fără să știe cui aparține farfuria aleasă. Fiecare înfruntare culinară va fi jurizată de o altă vedetă, cei trei Chefi confruntându-se cu riscul ca amuleta să fie acordată celui de-al patrulea adversar. Noua dinamică din ringul culinar aduce astfel încă o miză cu greutate în show-ul Chefi la cuțite: toate amuletele care sunt câștigate, de-a lungul audițiilor, de către ceilalți competitori, pot reveni unuia dintre cei trei Chefi, în urma bătăliei finale.

O noua editie din noul sezon, chefi la cutite sezonul 11 episodul 8 reluare 11 aprilie 2023, poate fi urmarit mai jos

Astfel, niciunul dintre Chefi nu își poate contura farfuria de la început, cu toții fiind nevoiți să improvizeze pe parcurs. Numărul cutiilor, ales pentru a marca debutul sezonului 11, îi va urmări, de altfel, pe Chefi, în această competiție. ”Va fi dezastru la amuletă! Vreau să o câștig, chiar dacă n-o voi folosi eu”, a anunțat Chef Ștefan Popescu. ”Ștefan Popescu nu știe ce-l așteaptă!”, a dat replica Florin Dumitrescu. ”Vedem cum vom face, dar ușor nu-i va fi după ce ne-a nenorocit cu jurizarea în nu știu câte sezoane”, a comentat Cătălin Scărlătescu. Urmariti mai jos chefi la cutite sezonul 11 episodul 8 din 11 aprilie 2023.