Te Cunosc De Undeva 10 Iunie 2023 Sezonul 19 Episodul 11

 te cunosc de undeva 2023 sezonul 19 iepisodul 11 complet
La gala te cunosc de undeva 10 iunie 2023 sezonul 19 episodul 11, WRS și Emilian vor avea un moment spectaculos pe scena Te cunosc de undeva! în cadrul galei cu numărul 11 din acest sezon, mâine, de la 20:00, pe a1.

Jurații emisiunii, „rivalii“ celor doi concurenți și spectatorii aflați în platoul de filmare au fost cuceriți de performance-ul lor, pe care l-au privit aproape fără să clipească. La scurt timp după ce și-au încheiat acting-ul, Ozana Barabancea le-a spus câștigătorilor sezonului 18 Te cunosc de undeva!: „Știam că talentul vostru este în suflet și simțiți ritmul în oase“.

Te Cunosc De Undeva 10 iunie 2023 sezonul 19 episodul 11 online

Alina Pușcaș a revenit în platoul Te cunosc de undeva! sezonul 19 și a surprins cu o ținută inedită. Nici jurata Andreea Bălan nu s-a lăsat mai prejos și bifat o nouă apariție îndrăzneață. Cea de-a 11-a gală Te cunosc de undeva! sezonul 19 a început în forță. Alina Pușcaș a revenit în rolul de prezentatoare a show-ului transforming show-ului, alături de Pepe, și împreună au dat startul unei noi ediții spectaculoase. Va invitam sa urmariti mai jos, noul sezon al show-ului te cunosc de undeva sezonul 19 episodul 11 online 10 iunie 2023.

Ca de fiecare dată, atât jurații, cât și gazdele emisiunii de la Antena 1 s-au gătit la patru ace și au strălucit, la prorpiu în ținutele fără cusur.

În timp ce Andreea Bălan a atras toate privirile într-o rochie scurtă, Alina Pușcaș a a optat pentru o ținută de inspirație masculină. Jurata transforming show-ului a strălucit, la propriu, în rochia aleasă pentru cea de-a 11-a gală. Andreea Bălan și-a făcut apariția într-o rochie cu sclipici, care i s-a mulat perfect pe trup și i-a pus în valoare atuurile fizice. Te cunosc de undeva sezonul 19 episodul 11 integral 10 iunie 2023, poate fi urmarit mai jos.

“La polul opus, Alina Pușcaș a surprins într-o rochie ce se asemană cu un sacou masculin, însă detaliile au fost cele care au dat un aer spectaculos țintuei. Aceasta a accesorizat o parte a sacoului cu o plasă de pietre prețioase ce a scos sacoul din anonimat.

Amna și Misha au avut de intrat în pielea lui Santeri Ahlgren, însă din cauza unei probleme de sănătate, Misha nu a putut intra pe scenă în această seară, la Te cunosc de undeva! sezonul 19.

Un nou episod al emisiunii te cunosc de undeva sezonul 19 episodul 11 din 10 iunie 2023, poate fi urmarit mai jos

Ruleta le-a surprins pe Amna și Misha gala trecută atunci când le-a oferit un personaj plin de bunădispoziție. Cele doua au fost nevoite să se transfore în Muro Shavo, însă pe ultima sută de metri, Misha s-a simțit rău și a fost nevoiă să plece. Muzica de petrecere a fost adusă în pltatoul Te cunosc de undeva! de către Amna, în ciuda faptului că a cântat singură. Chiar dacă întregul moment a fost aranjat în funcție de două persoane, aceasta a fost nevoită să umple golul dine echipa ei. Urmareste chiar acum mai jos episodul 11 sezonul 19 te cunosc de undeva din 10 iunie 2023.


error: Content is protected !!