Te Cunosc De Undeva 3 Iunie 2023 Sezonul 19 Episodul 10

 te cunosc de undeva 2023 sezonul 19 iepisodul 10 complet
În cadrul celei mai noi ediții Te cunosc de undeva 3 iunie 2023 sezonul 19 episodul 10, CRBL și Radu Țibulcă vor apărea în ipostaze terifiante, din dorința de a respecta întocmai detaliile din referința primită de la celebra ruletă.

Ei și-au început momentul după ce s-au ridicat din sicriele în care se așezaseră înainte să se audă muzica în platoul de televiziune. Jurații show-ului, ceilalți concurenți, Pepe și spectatorii au privit uimiți scenele. Ozana Barabancea a făcut dezvăluiri surprinzătoare despre decizia luată de cei doi artiști.

Te Cunosc De Undeva 3 iunie 2023 sezonul 19 episodul 10 online

CRBL și Radu Țibulcă s-au transformat în controversatul cântăreț american Screamin’ Jay Hawkins și au interpretat „I Put a Spell On You“. „Piesa e foarte cunoscută și un mare hit (…), dar maniera acestui domn de a cânta această melodie este cu totul și cu totul specială. Și, deși, pare a fi un zbierăt continuu, de fapt, cumva el țipă pe niște note totuși. Adică, ai o linie melodică pe care trebuie să o respecți“, a declarat Crina Mardare, , iar Radu Țibulcă a mărturisit: „Noi nici nu credeam că poate să existe așa ceva!“. Va invitam sa urmariti mai jos, noul sezon al show-ului te cunosc de undeva sezonul 19 episodul 10 online 3 iunie 2023.

După ce au trecut de provocările de la antrenamentul de canto, CRBL și colegul său au mers la ora de actorie. Nici aici nu au avut cele mai simple detalii de învățat.

Andreea Bălan a întors toate privirile în ediția de astăzi de la Te cunosc de undeva! sezonul 19. Aceasta a purtat o ținutp de zile mari, compusă din două piese. Cum a accesorizat ținuta. Andreea Bălan știe cum să-și facă simțită prezenșa oriunde apare, atât la tv, cât și la evenimentele a care este invitată să participe. Iar de această dată, Andreea Bălan a făcut senzație cu outfit-ul pe care a ales să îl poarte în ediția din 3 iunie 2023. Te cunosc de undeva sezonul 19 episodul 10 integral 3 iunie 2023, poate fi urmarit mai jos.

“Cât despre absența Alinei Pușcaș din platou, Pepe a făcut numai o remarcă amuzantă, explicând subtil că prezentatoarea tv urmează să se întoarcă în platou alături de el, cât mai curând. „Ediția cu numărul 10, adică 1-0 pentru mine, că Alina Pușcaș lipește. Are timp să recupereze”, spune în mare Pepe.

Acesta a prezentat singur ediția din 3 iunie 2023 de la Te cunosc de undeva!, la fel ca și ediția de data trecută.

Un nou episod al emisiunii te cunosc de undeva sezonul 19 episodul 10 din 3 iunie 2023, poate fi urmarit mai jos

Damian Drăghici și Cristina Stroe au reușit să creeze un moment unic pe scena de la Te cunosc de undeva cu transformarea lor în Zdob și Zdub. Damian Drăghici și Cristina Stroe eu reușit să creeze un moment surprinzător pe scena de la Te cunosc de undeva! sezonul 19, ediția din 3 iunie 2023. Aceștia au fost foarte felicitați de jurați, mai ales după ce i-au cântat La mulți ani lui Aurelian Temișan. Urmareste chiar acum mai jos episodul 10 sezonul 19 te cunosc de undeva din 3 iunie 2023.