Te Cunosc De Undeva 17 Iunie Sezon 19 Episodul 12 Semifinala

 te cunosc de undeva 2023 sezonul 19 iepisodul 12 complet
Cristina Stroe și Damian Drăghici, show memorabil în gala semifinalei Te cunosc de undeva 17 iunie 2023 sezonul 19 episodul 12: „O piesă pentru care ar trebui să ne pregătim de când ne-am apucat de muzică!”, în ediția de astazi-seara.

Despre Cristina Stroe și Damian Drăghici se ştie deja că fac show-uri memorabile în cadrul emisiunii Te cunosc de undeva!, iar în semifinală au mai bifat o interpretare care va rămâne în istoria sezonului 19. Imediat după ce muzica s-a oprit, Ozana Barabancea a mărturisit că a fost profund impresionată de emoțiile pe care cei doi au reușit să le transmită și a precizat: „M-ați cucerit, mi s-a făcut pielea de găină! Și mie rar mi rar mi se face pielea de găină“.

Te Cunosc De Undeva 17 iunie 2023 sezonul 19 episodul 12 online

Dorința celor doi a devenit realitate în fața celor cinci jurați ai transforming show-ului, care au privit momentul cu multă emoție în suflete. „M-ați cucerit, mi s-a făcut pielea de găină! Și mie rar mi se face piele de găină. Nu pot să spun că a fost perfect, dar a fost impresionant și pe mine asta m-a interesat, pentru că eu, de fapt, vânez emoția. Și voi mi-ați oferit emoția pe tavă, bravo!“, a declarat Ozana Barabancea înainte ca Damian Drăghici și partenera lui să părăsească scena. Va invitam sa urmariti mai jos, noul sezon al show-ului te cunosc de undeva sezonul 19 episodul 12 online 17 iunie 2023.

Înainte de performance-ul impresionant, Cristina Stroe a făcut mărturisiri copleșitoare: „Sunt momente pentru care te pregătești o săptămână, că atât avem la dispoziție între ediții. Dar sunt alte momente, precum cel cu Patti Labelle și Joe Cocker și chiar și acesta, cu Bonnie Tyler, pentru care ar trebui să ne pregătim de când ne-am apucat de muzică“.

“Andreea Bălan și Alina Pușcaș au strălucit în noua ediție de la Te cunosc de undeva! sezonul 19, cu ținute senzaționale. Surpriza cea mai amre a fost chiar noul look al Alinei Pușcaș.

Andreea Bălan și Alina Pușcaș au reușit să aibă apariții greu de trecut cu vederea la Te uncosc de undeva! sezonul 19, ediția din 17 iunie 2023. Iată că, Alina Pușaș le-a făcut o surpriză fanilor și a apărut în platoul emisiunii cu un nou look.

Un nou episod al emisiunii te cunosc de undeva sezonul 19 episodul 12 din 17 iunie 2023, poate fi urmarit mai jos

Andreea Bălan a ales să poarte o ținută neagră, care i-a pus în valoare trupul perfect pe care îl deține. Aceasta a apărut îmbrăcată într-o rochie cu o tăietură pe picior. Jurata emisiunii a întors toate privirile cu look-ul său. Alina Pușcaș a avut parte de o schimbare de look care a surprins pe toată lumea. Prezentatoarea emisiunii și-a schimbat culoarea părului și a purtat o ținută albă, cu care a întors toate privirile.Urmareste chiar acum mai jos episodul 12 sezonul 19 te cunosc de undeva din 17 iunie 2023.