Te Cunosc De Undeva 27 Mai 2023 Sezonul 19 Episodul 9 Online

 te cunosc de undeva 2023 sezonul 19 iepisodul 9 complet
WRS, discurs în lacrimi in aceasta editie te cunosc de undeva din 27 mai 2023 sezonul 19 episodul 9 online: „Sunt foarte mândru de ce ai devenit“. Juno și Nicole Cherry au creat scene memorabile în ziua filmării pentru cea mai nouă gala Te cunosc de undeva! Ruleta i-a provocat cu o referință complexă și complicată, iar ei au reușit să își depășească limitele în fața celor cinci jurați.

Cristi Iacob a spus despre momentul primit de cei doi că „este unul dintre cele mai grele momente din istoria cinematografiei“. Emoțiile și lacrimile nu au fost prezente doar la masa juriului, ci și în rândul celorlalți concurenți, mai ales după ce WRS a dezvăluit care este povestea ce îl leagă de Juno, pe care îl consideră fratele lui mai mic.

Te Cunosc De Undeva 27 mai 2023 sezonul 19 episodul 9 online

ADDA și Radu Bucălae au adăugat performance-ului lor o criză de râs necontrolată, soldată chiar cu lacrimi. Jurații show-ului s-au amuzat copios, însă, au fost atenți și la detaliile din referință. Momentul integral realizat de ADDA și Radu Bucălae, nota primită de ei, dar și cum s-au descurcat celelalte șapte echipe. Va invitam sa urmariti mai jos, noul sezon al show-ului Referința primită de la ruletă de ADDA și Radu Bucălae, hitul Lambada al trupei Kaoma le-a dat mari bătăi de cap celor doi artişti, încă de la antrenamente. „Eu o să dau ruleta în judecată. El e «strangulat» din nou, săracul“, a spus artista, iar colegul ei a adăugat: „Am venit din nou să încerc să-mi depăşesc și să nu reușesc nici în gala numărul nouă“.

Ulterior, ADDA a mai precizat: „Este un moment greu, că nu e ușor ceea ce facem noi acolo. Doar că pare totul atât de ușor, încât o să spună lumea că n-am făcut nimic. Asta e frustrant, știi?!? Nu e ceva super demonstrativ, să zici: «Mamă, câte chestii au făcut ăștia»“. Te cunosc de undeva sezonul 19 episodul 9 integral 27 mai 2023, poate fi urmarit mai jos.

“Adda și Radu Bucălae s-au transformat în Loalwa Braz Vieira, interpreta celebrei piese „Lambada“, însă, au pornit cu stângul pe scena Te cunosc de undeva!. Iar asta pentru că încă din lift, Radu nu şi-a putut stăpâni o criză de râs. Cu lacrimi de râs, Radu şi ADDA au reuşit totuşi să ducă până la capăt performance-ul, iar jurata Andreea Bălan şi ceilalţi concurenţi le-au sărit în ajutor şi s-au alătura corpului de balet al emisiunii.

Echipa care acumulează cele mai multe voturi de-a lungul întregului sezon va fi desemnată câştigătoarea premiului de popularitate, iar anunţul se va face chiar în marea finală a acestui sezon”, a dezvăluit prezentatorul transforming show-ului, Pepe.

Un nou episod al emisiunii te cunosc de undeva sezonul 19 episodul 9 din 27 mai 2023, poate fi urmarit mai jos

Alături de Ozana Barabancea, care va puncta transformările din punct de vedere vocal, Cristi Iacob, care jurizează actoria, Andreea Bălan coregrafia şi Aurelian Temişan întreg show-ul, începând din cel de-al 19-lea sezon Te cunosc de undeva! Mihai Petre va nota în primul rând respectarea detaliilor din referinţă. Urmareste chiar acum mai jos episodul 9 sezonul 19 te cunosc de undeva din 27 mai 2023.