Te Cunosc De Undeva – Sezonul 19 Episodul 2 din 8 Aprilie 2023

 te cunosc de undeva 2023 sezonul 19 iepisodul 2 complet
În aceasta seara la te cunosc de undeva sezonul 19 episodul 2 reluare 8 aprilie 2023, in cadrul celei mai noi gale Te cunosc de undeva! va fi lansată o invitație de nerefuzat din partea lui Damian Drăghici. Artistul le-a propus colegilor săi de canapea de la transforming show-ul de la Antena 1 să i se alăture la spectacolul pe care îl va susţine la Sala Palatului. “Invit toate echipele să facem un moment inedit!”, le-a propus artistul.

Te Cunosc De Undeva 8 aprilie 2023 sezonul 19 episodul 2 online

16 concurenți perseverenți și dedicați, opt echipe și tot atâtea show-uri incendiare! Așa ar putea fi descrisă ediția de mâine a emisiunii Te cunosc de undeva!, care va fi una plină de provocări pentru participanți. Însă, chiar și așa, aceştia au făcut spectacol până la ultima picătură de energie. În timpul galei, Damian Drăghici, care performează alături de Cristina Stroe în cel de-al 19-lea sezon Te cunosc de undeva! le-a făcut o propunere de nerefuzat colegilor săi: „Am concert pe 28 mai, la Sala Palatului și vreau să invit toate echipele să facem un moment inedit pe scenă“, a anunțat cântărețul în aplauzele tuturor. „Ești un bun coordonator! Poți să-I coordonezi perfect! Bravo!“, a precizat Aurelian Temișan. Va invitam sa urmariti mai jos, noul sezon al show-ului te cunosc de undeva sezonul 19 episodul 2 online 8 aprilie 2023.

Ajuns deja la al 19-lea sezon, transforming show-ul Te cunosc de undeva 8 aprilie 2023, de la 20:00, la a1, vine cu o abordare cu totul şi cu totul nouă.

Opt cupluri de artişti în mare formă au spus spectaculosului show al transformărilor, însă pentru început, telespectatorii vor cunoaşte doar câte un concurent din fiecare echipă. Damian Drăghici şi Vocea care îţi cântă dorul şi Wrs şi Emilian, câştigătorii ultimului sezon al transforming show-ului de la a1, ADDA şi Un artist niciodată trist şi Codruţa Filip şi Inima petrecerii, Nicole Cherry şi Poetul rapp şi Amna şi Milionara din Tenerife, dar CRBL şi Vocea din online şi Anca Ţurcaşiu şi Rebelul cu inimă rock sunt echipele ce promit un spectacol în mare formă în show-ul ce va avea premiera sâmbătă, 8 aprilie 2023, de la 20:00, la a1. Te cunosc de undeva sezonul 19 episodul 2 integral 8 aprilie 2023, poate fi urmarit mai jos.

“Începând din acest sezon, venim cu o mare surpriză: Premiul de Popularitate, acordat de un juriu cu totul şi cu totul special – publicul de acasă. Aceştia pot vota transformarea favorită imediat după difuzarea galei la tv şi până sâmbăta următoare, pe vot.a1.ro sau în aplicaţia a1, ce poate fi descărcată gratuit din App Store şi Google Play.

Echipa care acumulează cele mai multe voturi de-a lungul întregului sezon va fi desemnată câştigătoarea premiului de popularitate, iar anunţul se va face chiar în marea finală a acestui sezon”, a dezvăluit prezentatorul transforming show-ului, Pepe.

Un nou episod al emisiunii te cunosc de undeva sezonul 19 episodul 2 din 8 aprilie 2023, poate fi urmarit mai jos

Alături de Ozana Barabancea, care va puncta transformările din punct de vedere vocal, Cristi Iacob, care jurizează actoria, Andreea Bălan coregrafia şi Aurelian Temişan întreg show-ul, începând din cel de-al 19-lea sezon Te cunosc de undeva! Mihai Petre va nota în primul rând respectarea detaliilor din referinţă. Urmareste chiar acum mai jos episodul 2 sezonul 19 te cunosc de undeva din 8 aprilie 2023.


error: Content is protected !!