Te Cunosc De Undeva 22 Aprilie 2023 Sezonul 19 Episodul 4

 te cunosc de undeva 2023 sezonul 19 iepisodul 4 complet
Nicole Cherry și Juno s-au transformat la te cunosc de undeva 22 aprilie 2023 sezonul 19 episodul 4 în cântărețele de la Mawaca și au făcut un show de necrezut. Iată ce le-au spus jurații după ce au finalizat momentul.

Nicole Cherry și Juno au reușit să creeze un moment greu de șters din memorie, cu o melodie destul de ritmată pe care au reușit să o stăpânească și să o cânte impecabil.

Te Cunosc De Undeva 22 aprilie 2023 sezonul 19 episodul 4 online

Nicole Cherry și Juno au demonstrat că abilitățile lor vocale sunt unele foarte bune și au reușit să creeze un moment senzațional pe scena de la Te cunosc de undeva! sezonul 19, în ediția din 22 aprilie 2023.

Iată ce le-au spus jurații după ce au finalizat performance-ul:

„M-am gândit că Juno a vrut să danseze. A ținut să mai obțină un punct în plus de la mine, dar cred că a fost prea mult. Erați un grup. Trebuia să păstrați linia, în opinia mea. Juno, ziceai că tu ești solista. Ați fost frumoși, ne-am simțit bine”, spune Andreea Bălan.

„Ați cântat ca la carte. Ați făcut un pic acapella, a fost bine, mi-a plăcut. S-a cântat armonizat vocal, felicitări și fetelor din cor. Arătați senzațional. Este o piatră de încercare, deocamdată a fost foarte bine”, spune Ozana Barabancea. Te cunosc de undeva sezonul 19 episodul 4 integral 22 aprilie 2023, poate fi urmarit mai jos.

“Andreea Bălan și Alina Pușcaș au impresionat și de această dată publicul cu aparițiile lor de senzație pe platoul emisiunii Te cunosc de undeva! sezonul 19, în ediția din 22 aprilie 2023.

Andreea Bălan și Alina Pușcaș reușesc de fiecare dată să atragă privirile tuturor prin ținutele pe care cele două aleg să le poarte în edițiile emisiunii Te cunosc de undeva! sezonul 19. De această dată, cele două au mers pe ținute diferite.

Un nou episod al emisiunii te cunosc de undeva sezonul 19 episodul 4 din 22 aprilie 2023, poate fi urmarit mai jos

Deși au roluri complet diferite în această emisiune, una dintre ele fiind jurata care le dă sfaturi concurenților pe partea de dans, pe când cealaltă este prezentatoarea emisiunii, alături de Pepe. Andreea Bălan, jurata show-ului transformărilor de la Antena 1 a arătat de senzație în această gală Te cunosc de undeva! sezonul 19, în ediția difuzată pe 22 aprilie 2023. sUrmareste chiar acum mai jos episodul 4 sezonul 19 te cunosc de undeva din 22 aprilie 2023.


error: Content is protected !!