Te Cunosc De Undeva 20 Mai 2023 Sezonul 19 Episodul 8

 te cunosc de undeva 2023 sezonul 19 iepisodul 8 complet
Ajuns deja la sezonul 19 episodul 8 te cunosc de undeva din 20 mai 2023, transforming show-ul de la a1 vine şi de data aceasta cu o serie de provocări incredibile pentru cele 8 cupluri de artişti.

Au simţit-o pe propria lor piele şi Nicole Cherry şi Juno, cărora ruleta le-a propus de această dată să revină un pic în copilărie, şi nu oriunde, ci la vârsta de 3 ani, cu super transformarea în Cleopatra Stratan şi a ei piesă, Ghiţă.

Te Cunosc De Undeva 20 mai 2023 sezonul 19 episodul 8 online

Uşor nu îi va fi nici lui Nicole Cherry: „E o discrepanţă foarte mare între personajele de data trecută şi Ghiţă. Trec de la femeia fatală, Shakira, la un copil, dar mă bucur la fel de mult de fiecare personaj pe care ni-l aduce ruleta. Ce-i drept, de data asta sunt mai relaxată!”, a mai spus cântăreaţa. Va invitam sa urmariti mai jos, noul sezon al show-ului te cunosc de undeva sezonul 19 episodul 8 online 20 mai 2023.

Cei doi i-au cucerit pe toţi cei prezenţi pe platoul de filmare, încă de când şi-au făcut apariţia pe scena Te cunosc de undeva!: „Pe cuvântul meu dacă am crezut că o să puteţi duce acest personaj fără să faceţi băşcălie sau să îl duceţi în derizoriu!”, le-a mărturisit Pepe, în vreme ce jurata Ozana Barabancea a completat: „Mi-aţi făcut viaţa grea!”.

Andreea Bălan și Alina Pușcaș și-au pus în valoare atuurile fizice cu ținutele purtate în ediția din această seară. Jurata și prezentatoarea Te cunosc de undeva! au strălucit la prorpiu în platoul transforming show-ului. Te cunosc de undeva sezonul 19 episodul 8 integral 20 mai 2023, poate fi urmarit mai jos.

Andreea Bălan și Alina Pușaș au strălucit, la propriu, în cea de-a opta gală Te cunosc de undeva! sezonul 19. Jurara și prezentatoarea transforming show-ului de la Antena 1 au pășit în pltou în ținute demne de covorul roșu de la Hollywood. Rochiile diafane și accesoriile delicate le-au pus atuurile în evidență, iar cei din jur nu și-au putut lua ochii de la ele.

În gala din această seară, jurata Te cunosc de undeva!, a avut o apariție de senzație într-o ținută care a lăsat la vedere trupul ei sculptat. Într-o rochie de plasă în culoarea verde neon, celor din platou le-a fost greu să își ia ochii de la ea.

Un nou episod al emisiunii te cunosc de undeva sezonul 19 episodul 8 din 20 mai 2023, poate fi urmarit mai jos

ADDA și Radu Bucălae au adus pe scena Te cunosc de undeva! sezonul 19 un show total cu transformarea în The Weeknd. Concurenții au cântat „Blinding Lights” și au surprins. ADDA și Radu Bucălae au adus atmosfera „de weekend” cu personajul interpretat în cea de-a opta gală pe scena Te cunosc de undeva! sezonul 19. Concurenții au intrat în pielea celebrului cântăreț american The Weeknd și au interpretat cea mai ascultată melodie din lume, la ora actuală. Urmareste chiar acum mai jos episodul 8 sezonul 19 te cunosc de undeva din 20 mai 2023.

Acestia nu au avut o misiune ușoară în cea de-a opta gală Te cunosc de undeva! sezonul 19. Ei au intrat în pielea unuia dintre cei mai ascultați și în vogă artiști ai momentului, The Weeknd. Cei doi au dat tot ce au avut mai bun și au lucrat la personaj până în cele mai mici detalii pentru a aduce pe scena transforming show-ului spectacolul artistului de la MTV VMAs 2023. Ei au fost nevoiți să cânte întreaga piesă „Blinding Lights” în falset, pe voci și au reușit o interpretare care i-a surprins până și pe jurați.