Sef Sub Acoperire 20 Aprilie Sezonul 3 Episodul 11 Complet

In editia de astazi seara la sef sub acoperire 20 aprilie 2023 sezonul 3 episodul 11, Alex Filip, directorul de securitate al companiei „One Star Security”, va munci cot la cot cu angajații săi, în ediția din 20 aprilie a emisiunii Șef sub acoperire. Pentru a nu fi recunoscut de cei din firmă, managerul și-a ras barba și a apelat la o perucă ce-i schimbă complet înfățișarea.

Sef sub acoperire sezonul 3 episodul 11 integral 20 aprilie 2023

Timp de câteva zile, ei vor renunța la tot confortul pe care statutul lor îl oferă și vor trăi într-un motel modest, vor conduce mașini second hand, vor face tot ce le stă în putere pentru a-și ascunde identitatea și a lucra sub acoperire fără a fi descoperiți.

În acest sezon, telespectatorii vor putea urmări peripețiile sub acoperire a șefilor unor companii extrem de cunoscute precum Stay Fit Gym, Dulcinella, City Grill, One Star Security, Musette sau DPD. Urmariti mai jos emisiunea sef sub acoperire sezonul 3 episodul 11 din 20 aprilie 2023 online.

Inspirați și motivați de dorința de a înțelege și mai bine ce se întâmplă în compania lor, șefii vor afla povești surprinzătoare ale unor angajați, vor vedea implicarea și devotamentul altora, dar și unele probleme pe care firma le are. Aflat sub acoperire, șeful va afla direct de la sursă, care sunt lucrurile care funcționează, cine sunt angajații model, dar și care sunt provocările cu care se confruntă aceștia.

Primul șef care intră sub acoperire este Cristina Bâtlan, cofondatoarea companiei Musette și unul dintre investitorii show-ului „Imperiul Leilor”.

Emisiunea sef sub acoperire sezonul 3 episodul 11 din 20 aprilie 2023 online, poate fi urmarita mai jos

La Șef sub acoperire episodul 11, Alex Filip va fi Traian Stănescu, un fost bodyguard în vârstă de 33 de ani. Identitatea sa nu e infailibilă, de aceea echipa de producție a emisiunii a apelat la o schimbare radicală de look. Managerul și-a ras barba, a primit lentile de contact și o perucă cu păr lung, recuzită la care s-a adăugat o cicatrice pe obraz, cum îi șade bine oricărui bodyguard.

„Nu-mi place deloc cum arăt, nu-mi place cum mă simt fără barbă. Am aproximativ 10 ani de când nu m-am bărbierit”, a mărturisit Alex Filip înainte de misiunea sub acoperire.

Testul suprem va fi în fața familiei sale. Cum vor reacționa colegii săi? Vezi mai jos reluarea emisiunii sef sub acoperire sezonul 3 episodul 11 din 20 aprilie 2023 reluare.