Sef Sub Acoperire – Sezonul 3 Episodul 9 din 6 Aprilie 2023

sef sub acoperire 6 aprilie 2023

In aceasta seara la sef sub acoperire sezonul 3 episodul 9 online 6 aprilie 2023, Alexandru Lascăr a beneficiat de o transformare totală de look: ochelari, barbă și mustață false, lentile pentru schimbarea culorii ochilor.

”Mi-am dat seama că e o oportunitate foarte faină și poate și o aventură frumoasă”, a declarat Alexandru Lascăr despre provocarea de a se deghiza și a vedea din altă perspectivă afacerea lui.

”Îmi doresc să înțeleg exact lucrurile care nu funcționează, lucrurile de care oamenii sunt nemulțumiți, pentru că punem preț pe echipă… A doua motivație este că noi o să pornim un proces foarte agresiv de dezvoltare și vrem să creem niște proceduri foarte clare pe care să le implementăm mai departe”, a mărturisit proprietarul lanțului de săli de sport.

Sef sub acoperire sezonul 3 episodul 9 integral 6 aprilie 2023

Timp de câteva zile, ei vor renunța la tot confortul pe care statutul lor îl oferă și vor trăi într-un motel modest, vor conduce mașini second hand, vor face tot ce le stă în putere pentru a-și ascunde identitatea și a lucra sub acoperire fără a fi descoperiți.

În acest sezon, telespectatorii vor putea urmări peripețiile sub acoperire a șefilor unor companii extrem de cunoscute precum Stay Fit Gym, Dulcinella, City Grill, One Star Security, Musette sau DPD. Urmariti mai jos emisiunea sef sub acoperire sezonul 3 episodul 9 din 6 aprilie 2023 online.

Inspirați și motivați de dorința de a înțelege și mai bine ce se întâmplă în compania lor, șefii vor afla povești surprinzătoare ale unor angajați, vor vedea implicarea și devotamentul altora, dar și unele probleme pe care firma le are. Aflat sub acoperire, șeful va afla direct de la sursă, care sunt lucrurile care funcționează, cine sunt angajații model, dar și care sunt provocările cu care se confruntă aceștia.

Primul șef care intră sub acoperire este Cristina Bâtlan, cofondatoarea companiei Musette și unul dintre investitorii show-ului „Imperiul Leilor”.

Emisiunea sef sub acoperire sezonul 3 episodul 9 din 6 aprilie 2023 online, poate fi urmarita mai jos

Merg sub acoperire să fiu mai aproape de oamenii mei, vreau să văd care sunt provocările lor și cum sunt ei și nu ar putea să ne spună nouă, ca și proprietari, adică ce simt ei și nu ne arată. Asta vreau să văd, cum e viața reală alături de ei!”, spune Cristina Bâtlan. Urmareste mai jos emisiunea sef sub acoperire sezonul 3 episodul 9 din 6 aprilie 2023 reluare.


error: Content is protected !!