Sef Sub Acoperire 4 Mai 2023 Sezonul 3 Episodul 13 Integral

sef sub acoperire sezonul 3 integral din 2023 online

Vlad Iftime va participia in aceasta seara la sef sub acoperire 4 mai 2023 sezonul 3 episodul 13 unul dintre acționarii „Elsaco”, o companie de referință din domeniul energiei, apei, utilităților și al automatizărilor. El va intra sub acoperire în firmă, în ultimul episod din sezonul 3 Șef sub acoperire.

Sef sub acoperire sezonul 3 episodul 13 integral 4 mai 2023

Timp de câteva zile, ei vor renunța la tot confortul pe care statutul lor îl oferă și vor trăi într-un motel modest, vor conduce mașini second hand, vor face tot ce le stă în putere pentru a-și ascunde identitatea și a lucra sub acoperire fără a fi descoperiți.

În acest sezon, telespectatorii vor putea urmări peripețiile sub acoperire a șefilor unor companii extrem de cunoscute precum Stay Fit Gym, Dulcinella, City Grill, One Star Security, Musette sau DPD. Urmariti mai jos emisiunea sef sub acoperire sezonul 3 episodul 13 din 4 mai 2023 online.

Inspirați și motivați de dorința de a înțelege și mai bine ce se întâmplă în compania lor, șefii vor afla povești surprinzătoare ale unor angajați, vor vedea implicarea și devotamentul altora, dar și unele probleme pe care firma le are. Aflat sub acoperire, șeful va afla direct de la sursă, care sunt lucrurile care funcționează, cine sunt angajații model, dar și care sunt provocările cu care se confruntă aceștia.

Primul șef care intră sub acoperire este Cristina Bâtlan, cofondatoarea companiei Musette și unul dintre investitorii show-ului „Imperiul Leilor”.

Emisiunea sef sub acoperire sezonul 3 episodul 13 din 4 mai 2023 online, poate fi urmarita mai jos

Vlad Iftime este unul dintre cei doi fii ai lui Valeriu Iftime, fondatorul și acționarul majoritar al grupului Elsaco. Tânărul antreprenor a preluat conducerea companiei Vestra Industry, care face parte din portofoliul de firme Elsaco. Urmareste mai jos emisiunea sef sub acoperire sezonul 3 episodul 13 din 4 mai 2023 reluare.

Managerul a acceptat să intre sub acoperire pentru a lua contact direct cu angajații săi și cu problemele lor.

„Îmi doresc să descopăr oamenii în mediul lor, să le pot asculta poveștile, fără ca aceștia să aibă vreo reținere în ceea ce mă privește”, ne-a spus Vlad Iftime.

Șeful sub acoperire este convins că va avea parte de provocări pe teren, dar speră să le facă față și să se integreze în grupul angajaților.


error: Content is protected !!