Sef Sub Acoperire – Sezonul 3 Episodul 10 din 13 Aprilie 2023

sef sub acoperire sezonul 3 integral din 2023 online

Joi seară, 13 aprilie 2023, la Sef sub acoperire sezonul 3 episodul 10 online, ne așteaptă cel mai ”dulce” șef: Ion Paladi, coproprietarul lanțului de cofetării Dulcinella. Va invitam sa urmariti mai jos pe site, emisiunea sef sub acoperire sezonul 3 episodul 10 reluare 13 aprilie 2023.

Ion Paladi își dorește să lucreze cot la cot cu angajații săi pentru a vedea cum se văd lucrurile în firma sa și din altă perspectivă. Pentru a nu fi recunoscut de către colegi, acesta are parte de o transformare de look completă.

Sef sub acoperire sezonul 3 episodul 10 online 13 aprilie 2023

Timp de câteva zile, ei vor renunța la tot confortul pe care statutul lor îl oferă și vor trăi într-un motel modest, vor conduce mașini second hand, vor face tot ce le stă în putere pentru a-și ascunde identitatea și a lucra sub acoperire fără a fi descoperiți.

În acest sezon, telespectatorii vor putea urmări peripețiile sub acoperire a șefilor unor companii extrem de cunoscute precum Stay Fit Gym, Dulcinella, City Grill, One Star Security, Musette sau DPD. Urmariti mai jos emisiunea sef sub acoperire sezonul 3 episodul 10 din 13 aprilie 2023 online.

Inspirați și motivați de dorința de a înțelege și mai bine ce se întâmplă în compania lor, șefii vor afla povești surprinzătoare ale unor angajați, vor vedea implicarea și devotamentul altora, dar și unele probleme pe care firma le are. Aflat sub acoperire, șeful va afla direct de la sursă, care sunt lucrurile care funcționează, cine sunt angajații model, dar și care sunt provocările cu care se confruntă aceștia.

Primul șef care intră sub acoperire este Cristina Bâtlan, cofondatoarea companiei Musette și unul dintre investitorii show-ului „Imperiul Leilor”.

Emisiunea sef sub acoperire sezonul 3 episodul 10 din 13 aprilie 2023 reluare, poate fi urmarita mai jos

”O să mă cheme Dima Rotaru și voi încerca să văd cum se descurcă oamenii noștri în afacerea noastră și să vedem ce putem îmbunătăți. Sper să mă descurc și sper să nu mă recunoscă. Mai ales după voce și după ochi, că am înțeles că ochii mă dau de gol cel mai mult… N-am avut niciodată în viață mustață și barbă”, a spus Ion Paladi. Urmareste mai jos emisiunea sef sub acoperire sezonul 3 episodul 10 din 13 aprilie 2023 complet.