Lia Sotia Sotului Meu Sezonul 1 Episodul 22 din 8 Iunie 2023

lia sotia sotului meu serial romanesc online 2023 reluare integral
In aceasta seara, in serialul Lia sotia sotului meu sezonul 1 episodul 22 din 8 iunie 2023, Petru îi povestește Liei cum a fost salvat din explozia mașinii lui Florea, dar nu știe cine a fost binefăcătorul lui. Petru și Lia încearcă să discute cu Alice despre situația dintre ei, dar aceasta din urmă nu acceptă să discute cu ei.

Pavel vrea să facă test de parternitate, dar Dana nu este de acord. Mama ei încearcă să o convingă. Otilia îi spune lui Alice cum s-a căsătorit Petru cu Lia, dar mai ales cum Lia a stat îmbrăcată în rochie de mireasă chiar în casa lui Alice. Petru este arestat și dus la poliție, totul din cauza lui Alice care și-a schimbat mărturia, astfel Petru nu mai are alibi.

Lia – sotia sotului meu sezonul 1 episodul 22 reluare 8 iunie 2023

Otilia a încercat să vorbească cu Alice, însă aceasta pare de neînduplecat. „Cum ați putut să îmi ascundeți faptul că Lia și Petru sunt căsătoriți?”, a întrebat ea. Ca ultimă soluție, Alice s-a gândit să o convingă pe Lia să renunțe la Petru de bunăvoie. „Te implor. Pleacă și lasă-ne. Nu distruge o familie”, i-a spus ea.

Prinsă în încurcătură, El Capitan s-a oferit să facă transportul în locul fiului său, cu condiția ca cei apropiați să fie lăsați în pace de clanul Rocca. La vilă, Alice o învinuiește în continuare pe Otilia pentru că i-a ascuns adevărul. O nouă informație pe care i-a dezvăluit-o mama ei a înverșunat-o însă și mai tare împotriva Liei. „Lucrurile nu rămân așa. Dacă aflu că îmi ascunzi ceva…”, a spus Alice, care încă nu a aflat că Otilia a fost cea care a semnat actele de divorț dintre ea și Petru. Urmareste mai jos noul serial romanesc, lia – sotia sotului meu sezonul 1 episodul 22 din 8 iunie 2023, reluare complet.

Lia i-a mărturisit și lui Petru că simte că Alice nu va renunța niciodată, obsesia și orgoliul său fiind prea mari. Petru a decis să se mute definitiv cu Lia. „Deci, ai de gând să ne abandonezi”, i-a spus Otilia. „Petru, dacă Alice află că eu am semnat hârtiile de divorț…nu o să mă ierte niciodată”, a continuat ea. Petru i-a promis că va păstra secretul.

Serialul Lia – sotia sotului meu sezonul 1 episodul 22 din 8 iunie 2023 online poate fi vizionat mai jos

În stilul caracteristic, Gabi i-a dezvăluit Otiliei că Nae, tatăl fraților Vornicu, tot apare prin preajma vilei. „Eu mor cu zile Gabi, dacă mai apare și ăsta”, a răspuns Otilia.

Presentimentul rău al Liei s-a adeverit, iar Alice a pus la cale un nou plan pentru a-i ține departe pe Lia și Petru unul de celălalt. În scurt timp, o mașină de poliție a ajuns la vilă, iar Petru a fost arestat. La secție, Petru s-a întâlnit cu Mira și Gianni, care tocmai își dăduse declarația în cazul morții lui Bobiță. „Pe mine m-au lăsat liber, iar Mira e avocata mea”, i-a spus Gianni lui Petru. Urmareste mai jos noul serial romanesc, lia – sotia sotului meu sezonul 1 episodul 22 din 8 iunie 2023, reluare complet.