Lia Sotia Sotului Meu Sez. 1 Episodul 21 Online 1 Iunie 2023

lia sotia sotului meu serial romanesc online 2023 reluare integral
In seara aceasta in noul episod Lia sotia sotului meu sezonul 1 episodul 21 complet, Pavel crede că din punct de vedere medical nu poate avea copii și îi spune Danei acest lucru. Verișoara Liei nu primește prea bine vestea și este de părere că vrea să o pună să facă avort. Petru se află în continuare sechastrat de clanul Rocca. Tavi îi propune lui Gianni să scape de el cât mai curând.

Gianni pare că are un nou plan. Și i-a înapoiat și mașina lui Pavel, pierdută la cărți. Situația li s-a părut suspectă, astfel că l-au chemat pe Rică să o verifice, după ce pe parbriz era un bilețel pe care scria „Boom!”. Mira a acceptat să fie avocata lui Gianni, însă a cerut în schimb eliberarea lui Petru. Aflând unde este ținut acesta, Mira i-a comunicat Carlei, iar ea i-a făcut o vizită Liei pentru a o informa. Cele două au părut uimite de asemănarea dintre ele, Pavel chiar confundând-o pe Lia cu Carla. El și Lia au mers rapid să îl elibereze pe Petru din depozitul în care era ținut. Cei doi au fost ajutați și de inspectorul Florea.

Lia – sotia sotului meu sezonul 1 episodul 21 reluare 1 iunie 2023

Petru și Lia au ajuns la spital la Alice, iar Otilia i-a implorat să îi mai ascundă adevărul. „Nu așa trebuia să afle..Doctorul a zis că poate să intre în comă. Spuneți-i că nu sunteți căsătoriți!”, a insistat ea. Alice pare însă că și-a pierdut din nou memoria, întrebând cine este Lia, atunci când s-a trezit și a văzut-o alături de Petru.

În primul episod din culisele „Lia – soția soțului meusezonul 1 episodul 21 online 1 iunie 2023, telespectatorii au ocazia să vadă imagini exclusive de pe platourile de filmare. Actorii din distribuție mărturisesc că sunt emoționați cu privire la premiera din ianuarie, de la 20:30, la a1. Urmareste mai jos noul serial romanesc, lia – sotia sotului meu sezonul 1 episodul 21 din 1 iunie 2023, reluare complet.

Pe parcursul primului sezon din „Lia – tot ce nu se vede”, fanii serialului vor vedea imagini exclusive de la filmările „Lia – soția soțului meu” și vor afla de la actori detalii și secrete din spatele camerelor.

Kira Hagi, în vârstă de 26 de ani, joacă în serialul „Lia – soția soțului meu” sezonul 1 episodul 21, care va apărea la a1 pe 1 iunie. Într-un interviu exclusiv pentru Libertatea, fiica lui Gheorghe Hagi a povestit despre rolul pe care îl interpretează, despre pasiunea ei pentru actorie și pentru pictură. Spune că acestea două, în viziunea ei, „se îmbină”.

Serialul Lia – sotia sotului meu sezonul 1 episodul 21 din 1 iunie 2023 online poate fi vizionat mai jos

Serialul care va putea fi urmărit în curând la a1 va aduce în prim plan o poveste de iubire unică, dar încercată de trădări şi minciuni. În încercarea de a triumfa, iubirea adevărată se va lovi şi de această dată de o mulţime de obstacole şi pericole. Va fi oare puterea destinului suficientă pentru un final fericit? Aceasta este întrebarea care îşi va găsi răspunsul în curând la a1. Urmareste mai jos noul serial romanesc, lia – sotia sotului meu sezonul 1 episodul 21 din 1 iunie 2023, reluare complet.