Lia Sotia Sotului Meu Sezonul 1 Episodul 20 Online 25 Mai

lia sotia sotului meu serial romanesc online 2023 reluare integral
Episodul de astazi din lia sotia sotului meu sezonul 1 episodul 20 online 25 mai 2023 incepe cu Alice care o amenințată cu pistolul de Lia. ”Mergi, dacă nu, trag!”, a spus Alice în timp ce a scos arma din geanta de mână. Iată cum a reacționat Lia atunci când a fost amenințată. Gabriela îi oferă bani Danei pentru a-și ascunde sarcina de Pavel. ”Ia banii ăștia, pleacă departe și o să-ți trimit în fiecare lună o sumă generoasă de bani, ca o pensie alimentară”, a spus Gabriela

Mira se trezește captivă și legată cu mâinile la spate în vila lui Gianni Rocca. Interlopul i-a pregătit mâncare cu zâmbetul pe buze, spre nelămurirea Mirei. ”Nu te mai agita așa! Te rog. Ți-e foame?”, i-a spus Gianni. Petru și Lia își dau seama de planul Alice. ”Minte, își aduce aminte tot! Ne-a păcălit. Îți jur că vom fi împreună, că vom fi o familie”, i-a transmis Petru lui Alice.

Lia – sotia sotului meu sezonul 1 episodul 20 reluare 25 mai 2023

Astfel, în fiecare joi, după difuzarea episoadelor „Lia – soția soțului meu”, telespectatorii au acces în culise, unde vor descoperi tot ce nu se vede în serial și vor afla tot ce nu știu despre actorii din distribuție și personaje, în episoadele „Lia – tot ce nu se vede”.

În primul episod din culisele „Lia – soția soțului meusezonul 1 episodul 20 online 25 mai 2023, telespectatorii au ocazia să vadă imagini exclusive de pe platourile de filmare. Actorii din distribuție mărturisesc că sunt emoționați cu privire la premiera din ianuarie, de la 20:30, la a1. Urmareste mai jos noul serial romanesc, lia – sotia sotului meu sezonul 1 episodul 20 din 25 mai 2023, reluare complet.

Pe parcursul primului sezon din „Lia – tot ce nu se vede”, fanii serialului vor vedea imagini exclusive de la filmările „Lia – soția soțului meu” și vor afla de la actori detalii și secrete din spatele camerelor.

Serialul Lia – sotia sotului meu sezonul 1 episodul 20 din 25 mai 2023 online poate fi vizionat mai jos

După succesul înregistrat cu cele patru sezoane ale serialului Adela, a1 a dat startul filmărilor pentru Lia, un nou serial de ficțiune produs de Ruxandra Ion și Dream Film Production. Producția este o adaptare liberă după drama turcească Asla Vazgeçmem / Never let go, adaptarea fiind semnată de Radu Grigore, Bianca Mina şi Ruxandra Ion.

Serialul care va putea fi urmărit în curând la a1 va aduce în prim plan o poveste de iubire unică, dar încercată de trădări şi minciuni. În încercarea de a triumfa, iubirea adevărată se va lovi şi de această dată de o mulţime de obstacole şi pericole. Va fi oare puterea destinului suficientă pentru un final fericit? Aceasta este întrebarea care îşi va găsi răspunsul în curând la a1. Urmareste mai jos noul serial romanesc, lia – sotia sotului meu sezonul 1 episodul 20 din 25 mai 2023, reluare complet.