Lia – Sotia Sotului Meu Sez.1 Episodul 19 din 18 Mai 2023

lia sotia sotului meu serial romanesc online 2023 reluare integral
După ce planul Otiliei de a scăpa de sarcina Liei a fost pus în aplicare in lia sotia sotului meu sezonul 1 episodul 19 online 18 mai 2023, în care aceasta este dusă de urgență la spital, sub privirile îngrijorate ale lui Petru.

Otilia și-a dat rapid seama că ea și Gabi sunt vinovate, întrebând ce era în „licoarea” pe care au folosit-o. „A zis că e un amestec de plante și că doar se pierde o sarcină”, a răspuns Gabi când a fost luată la întrebări de către Otilia. Alice a fost singura neafectată de incident, ceea ce i-a dat din nou de gândit Otiliei.

Lia – sotia sotului meu sezonul 1 episodul 19 reluare 18 mai 2023

Lia a clarificat întreaga încurcătură. „Nu mai înțeleg nimic. Ce aveți toți? Nu sunt însărcinată”, i-a răspuns Lia, iar el a părut dezamăgit, spunându-i că și-ar fi dorit un copil.

Petru nu s-a dezlipit de holurile spitalului, spre nemulțumirea lui Alice, i-ar în ziua externării i-a spus Liei că este gata să o ducă „acasă”.

Situația a luat o turnură neașteptată, după ce Nela i-a dezvăluit Otiliei că de fapt ea i-a otrăvit pe toți, la îndemnul lui Alice. Se pare că nu licoarea lui Gabi a fost de vină, de fapt. Otilia s-a oferit să îi dea bani Nelei pentru a-i cumpăra tăcerea. Urmareste mai jos noul serial romanesc, lia – sotia sotului meu sezonul 1 episodul 19 din 18 mai 2023, reluare complet.

În plan secundar, Giani încearcă să îi atragă de partea sa pe El Capitan și Mike și să îl ruineze pe Petru. Pentru a distruge dovezile legate de transporturile lor de droguri, Tavi i-a amenințat pe Tică și Rică, astfel că acesta din urmă a șters înregistrarea incriminatorie pe care o avea.

Emma a vizitat-o pe Lia pentru a-i cere numărul fotografului care l-a adus acasă pe Robi, cu care se pare că a avut o conexiune la cină. Bănuiește oare ceva?

Serialul Lia – sotia sotului meu sezonul 1 episodul 19 din 18 mai 2023 online poate fi vizionat mai jos

În timp ce acestea vorbeau, Lia a observat o siluetă în fața geamului, iar când a verificat, a dat de un bilet pe care scria simplu: „Ai grijă, a încercat să te omoare!”

Pavel l-a convins pe Petru să îi mai dea o șansă Mirei, având în vedere planul său de a fura bani din firmă. La vilă, Poliția a venit să investigheze casa, în dosarul de crimă în care este anchetat Petru. Gabi s-a gândit că oamenii legii ar fi venit, de fapt, pentru Alice. Otilia s-a panicat la rândul său și a ascuns un pistol. „E al lui Petru, m-am gândit că nu e bine să îl vadă poliția”, a spus ea. Alice s-a oferit să îl preia ea. Urmareste mai jos noul serial romanesc, lia – sotia sotului meu sezonul 1 episodul 19 din 18 mai 2023, reluare complet.