Lia – Sotia Sotului Meu Sezonul 1 Episodul 17 Integral 4 Mai 2023

lia sotia sotului meu serial romanesc online 2023 reluare integral

În serialul Lia – Sotia sotului meu sezonul 1 episodul 17 din 4 mai 2023, Mira a pornit către vila familiei Vornicu pentru a spune tot adevărul despre planul său și al lui Andi, însă acesta a încercat să o împiedice. Când se aștepta mai puțin, Andi a sărutat-o, însă Otilia și Gabi i-au văzut. „Andi! Ce înseamnă asta?!”, a strigat Otilia. Urmareste mai jos noul serial romanesc, lia – sotia sotului meu sezonul 1 episodul 17 din 4 mai 2023, reluare complet.

Alice nu renunța la ideea de a se răzbuna pe Lia și pune la cale un plan diabolic în care vrea să-l atragă și pe Răzvan. În cele din urmă, Lia scapă doar cu o rană superficială. Pe de alta parte, la circuit poliția descoperă un pistol în mașina lui Petru și deschide o anchetă asupra lui. În cele din urmă acesta este considerat principalul suspect în cazul crimei de la circuit și este arestat.

Lia – sotia sotului meu sezonul 1 episodul 17 reluare 4 mai 2023

Poliția descoperă un pistol în mașina lui Petru și deschide o anchetă asupra lui. În cele din urmă acesta este considerat principalul suspect în cazul crimei de la circuit și este arestat. După ce este descoperit cadavrul membrului clanului Roca, Poliția intenționează să închidă circuitul fraților Vornicu. Aceștia nu primesc vestea tocmai bine, având în vedere că aveau în plan să organizeze niște evenimente profitabile.

Marcel are parte de o surpriză de proporții! Acesta merge în camera fiului său, Sorin, și o descoperă acolo ascunsă pe Ema Vornicu.

Sorin a încercat să ascundă în continuare faptul că o găzduiește, chiar și față de Dana, care a devenit tot mai suspicioasă până când s-a prins. Încercând să îl trezească pe Sorin, Marcel a găsit-o de fapt pe Emma la fiul său în pat. Maria a venit degrabă: „Ce face Emma la Sorin în pat?” Urmareste mai jos noul serial romanesc, lia – sotia sotului meu sezonul 1 episodul 17 din 4 mai 2023, reluare complet.

Andi și Mira se aflau în tot acest timp în biroul Otiliei, pentru a dat explicații după ce au fost văzuți sărutându-se, deși toată lumea îi credea frate și soră.

„Le spunem adevărul. Că ai fost adoptată de când erai mică”, a spus Andi. El i-a mai dezvăluit Otiliei că și-a vizitat tatăl pe vremea când se alfa în liceu.

Serialul Lia – sotia sotului meu sezonul 1 episodul 17 din 4 mai 2023 online poate fi vizionat mai jos

Totodată, se pare că și Pavel e în încurcătură. Acesta i-a cerut ajutorul Danei. „Aș vrea să vin acasă, dar nu pot”, i-a spus el la telefon. Dana a mers cu mașina să îl caute, Pavel fiind lăsat într-o pădure. „Am pierdut tot la poker”, i-a dezvăluit el Danei. Când au ajuns acasă, Gabi i-a văzut din nou împreună. Urmareste mai jos noul serial romanesc, lia – sotia sotului meu sezonul 1 episodul 17 din 4 mai 2023, reluare complet.