Insula Iubirii 20 August 2023 Sezonul 7 Episodul 19 Complet

insula iubirii sezonul 7 reluare integral 2023
Concurenții s-au întâlnit cu Radu Vâlcan la bonfire la insula iubirii 20 august 2023 sezonul 7 episodul 19 și Marius Moise a avut ocazia să stea de vorbă cu Alin Simoiu. Oana Monea i-a făcut Biancăi Giurcă dezvăluiri surprinzătoare.

Concurenții de la Insula Iubirii sezonul 7 au fost nevoiți să aleasă cu cine vor să meargă la dream date. Nu a durat mult și aceștia s-au întâlnit cu Radu Vâlcan la o nouă ceremonie a focului, în ediția 19 a show-ului de la a1. A fost momentul în care Marius Moise l-a confruntat pe Alin Simoiu. Ispita Oana Monea i-a făcut Biancăi Giurcă dezvăluiri surprinzătoare.

Insula iubirii 20 august 2023 sezonul 7 episodul 19 integral

Aventura din Thailanda se apropie cu pași repezi de final. După ce s-au decis cu ce ispită vor să meargă la date-ul final, concurenții s-au întâlnit cu Radu Vâlcan la un nou bonfire. Pimul care și-a făcut apariția la bonfire a fost Romeo Vasiloni, urmat apoi de Matei Negrescu. Apoi, la bonfire a fost invitat Alin Simoiu.

Concurentele s-au întâlnit si ele cu Radu Vâlcan la bonfire și Ema Oprișan a confruntat-o pe Daria Cuflic, în ediția 19 a emisiunii Insula Iubirii sezonul 7. După ceremonia focului, Claudia a răbufnit. În ediția 19 a emisiunii Insula Iubirii sezonul 7, Daria Cuflic a venit la ceremonia focului și a stat de vorbă cu Ema Oprișan. Între cele două au ieșit scântei și Radu Vâlcan a fost nevoit să intervină.

După ce băieții au fost la bonfire, iată că a venit și rândul fetelor să se vadă cu Radu Vâlcan la o nouă ceremonie a focului, în ediția 19 a show-ului de la a1. Prima ispită care și-a făcut apariția a fost Oana Monea, care i-a oferit Biancăi Giurcă detalii despre Marius Moise, despre ceea ce simte și despre modul în care el s-a atașat de ispită. Apoi, Adriana a oferit detalii despre Iulian Clonț, iar Cristina Rancov a rugat-o pe brunetă să îi transmită soțului ei un mesaj. Urmariti mai jos in reluare emisiunea insula iubirii 20 august 2023 sezonul 7 episodul 19

A venit rândul Claudiei Florescu s-o confrunte pe Simona Alexuc și acesta a fost momentul în care s-a aflat faptul că Bogdan Cîrlan i-a arătat ispitei cum arată fosta lui parteneră.

Noul sezon al emisiunii insula iubirii sezonul 7 episodul 19 din 20 august 2023, poate fi urmarit chiar acum mai jos

Noul sezon le va aduce telespectatorilor o mulţime de surprize. Noi poveşti de viaţă, noi reguli, noi locaţii, noi ispite şi multe provocări sunt doar câteva dintre ingredientele celui mai nou sezon Insula Iubirii. Două resorturi exclusiviste din Phuket, cea mai mare insula din Thailanda, îi vor găzdui pe cei care vor trebui să decidă dacă lasă loc tentaţiei să le distrugă relaţia, la Insula Iubirii. Va invitam sa urmariti mai jos insula iubirii din 20 august 2023 sezonul 7 episodul 19 complet