Insula Iubirii 18 August 2023 Sezonul 7 Episodul 17 Complet

insula iubirii sezonul 7 reluare integral 2023
Radu Vâlcan i-a surprins pe concurenți in aceasta seara la insula iubirii 18 august 2023 sezonul 7 episodul 17, atunci când a dat o veste neașteptată. Nimeni nu se aștepta la un asemenea anunț. În ediția 17 a emisiunii Insula Iubirii sezonul 7, Radu Vâlcan a dat concurenților o veste la care nimeni nu s-ar fi așteptat și toți au amuțit, imediat după ce fiecare a ales cu ce ispită dorește să meargă la date.

Radu Vâlcan s-a întâlnit mai întâi cu concurentele și acestea au fost invitate să își aleagă ispita alături de care își doresc să meargă la următorul date. Ema l-a ales pe Romeo Vasiloni, Ema a decis să meargă la date cu Alin și Ana Maria a surprins pe toți când l-a ales pe Vlăduț. Claudia l-a ales din nou pe Matei, iar Cristina a decis să meargă la date cu Ahmed.

Insula iubirii 18 august 2023 sezonul 7 episodul 17 integral

În ediția 17 a emisiunii Insula Iubirii sezonul 7, ispitele feminine s-au întâlnit cu Radu Vâlcan și au făcut dezvăluiri neașteptate la bonfire. Radu Vâlcan i-a surprins pe toți atunci când a anunțat că va exista o ceremonie a focului unde vor merge doar ispitele, în ediția 17 a emisiunii Insula Iubirii sezonul 7. La bonfire s-au făcut dezvăluiri surprinzătoare.

Concurenții au început să aibă ceva emoții atunci când au aflat că va exista o ceremonie a focului unde vor merge doar ispitele. După ce s-au aranjat, acestea s-au întâlnit cu Radu Vâlcan. Prima care a luat cuvântul a fost Oana Monea, care a vorbit despre Marius Moise și despre modul în care acesta a profitat de tot ce i-a oferit insula.

Ispitele au avut chiar și un sfat pentru Cristina Rancov, soția lui Iulian Clonț, apoi a venit în discuție Răzvan Kovacs. Urmariti mai jos in reluare emisiunea insula iubirii 18 august 2023 sezonul 7 episodul 17

În ediția 17 a emisiunii Insula Iubirii sezonul 7, ispitele masculine au mers la bonfire cu Radu Vâlcan și acesta a fost momentul în care Bogdan Stăruială a dezvăluit că s-a îndrăgostit de Bianca Giurcă. Camerele au surprins reacția avută de Alin Simoiu. Ispitele masculine s-au întâlnit cu Radu Vâlcan la o ceremonie a focului și au avut ocazia să spună ce gândesc și ce simt cu adevărat. Bogdan Stăruială a recunoscut ce sentimente are pentru Bianca Giurcă, în ediția 17 a emisiunii Insula Iubirii sezonul 7.

Noul sezon al emisiunii insula iubirii sezonul 7 episodul 17 din 18 august 2023, poate fi urmarit chiar acum mai jos

Surpriza a fost mare atunci când ispitele au aflat că vor participa la o ceremonie a focului. S-au întâlnit cu Radu Vâlcan și au așteptat cu sufletul la gură să descopere ce urmează să se întâmple. Ahmad a fost primul care a început să își exprime cuvântul și a spus că nu știe de ce a venit Ana Maria Măriuță la emisiune, căci nu și-a asumat cu adevărat acest test, lucru confirmat și de Matei Negrescu. Alin Moise a ascultat confesiunea ispitei cu multă atenție, apoi a dat detalii despre interacțiunea lui cu Bianca Giurcă, în ediția 17 a emisiunii Insula Iubirii sezonul 7. Va invitam sa urmariti mai jos insula iubirii din 18 august 2023 sezonul 7 episodul 17 completCe s-a intamplat in casa fetelor si casa baietilor Ep.16! FiiLaCurent.NET

error: Content is protected !!