Insula Iubirii 19 August 2023 Sezonul 7 Episodul 18 Reluare

insula iubirii sezonul 7 reluare integral 2023
La ultima petrecere din sezonul 7 Insula Iubirii de pe 19 august 2023, Bianca Giurcă a pupat-o pe Ema Oprișan pe buze. De altfel, Claudia Florescu a „explodat” când s-a trezit cu un pahar spart la picioare. Ultima petrecere din sezonul 7 Insula Iubirii de pe 19 august 2023 a adus pe micile ecrane ale telespectatorilor momente de-a dreptul neașteptate, surprize de proporții și noi apropieri între concurenți și ispite.

Toți s-au bucurat din plin de tematică, muzică și dans. Fetele s-au simțit în largul lor alături de ispitele masculine, dar și băieții au profitat de clipele memorabile și e ultimele momente de distracție în Thailanda. Spiritele s-au încins rapid pe cele două insule. A fost o seară a liberării pentru Bianca Giurcă ce a apelat la gesturi neașteptate, fără să mai țină cont de camerele de filmat din jurul ei. De asemenea, Ema Oprișan a fost pusă din nou în fața unor situații uimitoare.

Insula iubirii 19 august 2023 sezonul 7 episodul 18 integral

În timp ce se aflau pe plajă alături de ispitele masculine, Bianca Giurcă a pupat-o pe Ema Oprișan pe buze. Tot în episodul 18 din sezonul 7 Insula Iubirii de pe 19 august 2023, Claudia Florescu a răbufnit după ce Ema Oprișan i-a spart un pahar la picioare. Concurenta nu se aștepta la asta, motiv pentru care i-a adresat o serie de replici dure.

Concurenta a încercat să își ceară scuze pentru fapta ei, însă acest lucru a enervat-o și mai tare pe iubita lui Bogdan Cîrlan.

Bianca Giurcă s-a închis în baie cu Alin Simoiu și nu a mai ținut cont de camerele de filmat în ediția 18 din sezonul 7 Insula Iubirii de pe 19 august 2023. Aceasta și-a dat frâu liber sentimentelor în ediția 18 din sezonul 7 Insula Iubirii de pe 19 august 2023. Concurenta nu a mai ținut cont de nimic și s-a apropiat tot mai mult de Alin Simoiu, bărbatul cu care a legat o relație specială de când a venit în Thailanda. Urmariti mai jos in reluare emisiunea insula iubirii 19 august 2023 sezonul 7 episodul 18

Distracția a continuat în forță și fără bariere pe insula fetelor, iar situațiile au început să scape de sub control în toiul nopții. Tânăra alături de care Marius Moise a venit în emisiune a apelat la gesturi care l-a surprins chiar și pe Alin Simoiu. După atingerile „periculoase” și mângâierile de la date, Bianca Giurcă s-a închis în baie cu ispita masculină.

Noul sezon al emisiunii insula iubirii sezonul 7 episodul 18 din 19 august 2023, poate fi urmarit chiar acum mai jos

Ispita masculină a dezvăluit faptul că tânăra a intrat în baie peste el și l-a sărutat, fără să mai țină cont de camerele de filmat. Deși momentul nu a fost surprins, Alin Simoiu a povestit totul la testimonial. Cei doi nu au petrecut mult timp în baie pentru că se așteptau să apară echipa de producție. Va invitam sa urmariti mai jos insula iubirii din 19 august 2023 sezonul 7 episodul 18 completExtra: Bonfire Integral Ispite Masculine + Ispite Feminine + Ce s-a intamplat in casa fetelor si casa baietilor Ep.17! FiiLaCurent.NET

error: Content is protected !!