Insula Iubirii 11 August 2023 Sezonul 7 Episodul 16 Reluare

insula iubirii sezonul 7 reluare integral 2023
Răzvan Kovacs a profitat din plin la insula iubirii 11 august 2023 sezonul 7 episodul 16 de faptul că Daria Cuflic nu a fost alături de el la întâlnirea cu Livia Marinescu din episodul 16 al sezonului 7 Insula Iubirii de pe 11 august 2023. Concurentul nu a mai ținut cont de nimic și s-a dezlănțuit în mașină, dar și la date.

Răzvan Kovacs a fost complet dezamăgit de faptul că Daria Cuflic a decis să rămână acasă și să nu participe la următorul date din Thailanda. Pentru că ispitele au primit sarcina de a alege cu cine să iasă la întâlnire, numele concurentului a fost rostit de Livia Marinescu.

Insula iubirii 11 august 2023 sezonul 7 episodul 16 integral

Concurentul s-a arătat nemulțumit de compania tinerei la început, însă lucrurile au luat o întorsătură neașteptată pe parcurs. Acesta s-a bucurat din plin de lipsa Dariei Cuflic și s-a dat în spectacol.

Gesturile nepotrivite față de ispitele feminine nu au întârziat să apară. De data aceasta, Roxana Rapailă și Livia Marinescu au fost principalele lui „ținte” lângă care a si stat în mașină. În episodul 16 din sezonul 7 Insula Iubirii de pe 11 august 2023, băieții și ispitele feminine au mers la elefanți pentru o experiență unică. Răzvan Kovacs s-a distrat de minune în compania Liviei Marinescu.

Pe tot parcursul date-ului, Răzvan Kovacs nu a renunțat la gesturile sale neașteptate. Mai mult, acesta a încercat să o sărute pe ispita feminină chiar dacă a legat o conexiune mai specială cu Daria Cuflic. Urmariti mai jos in reluare emisiunea insula iubirii 11 august 2023 sezonul 7 episodul 16

Daria Cuflic s-a enervat peste măsură pe Răzvan Kovacs în episodul 16 din sezonul 7 Insula Iubirii de pe 11 august 2023. Ispita feminină nu s-a mai putut abține și a răbufnit, după ce a aflat de sărutul dintre concurent și Livia Marinescu. Date-ul alături de Livia Marinescu a fost plin de surprize pentru Răzvan Kovacs. Acesta a descoperit că ispita feminină este o femeie minunată, susținând că primele aparențe înșală întotdeauna.

Noul sezon al emisiunii insula iubirii sezonul 7 episodul 16 din 11 august 2023, poate fi urmarit chiar acum mai jos

Distracția și-a spus cuvântul la întâlnirea dintre cei doi. Concurentul s-a simțit atât de bine încât a uitat de Daria Cuflic, femeia alături de care a legat o conexiune specială în Thailanda. Așadar, bărbatul nu a mai ținut cont de nimic și i-a oferit un sărut Liviei Marinescu în fața camerelor. Va invitam sa urmariti mai jos insula iubirii din 11 august 2023 sezonul 7 episodul 16 completBonfire Integral Fete Ep.5 + Bonfire integral Răzvan Kovacs și ispita Romeo Vasiloni + Ce s-a intamplat in casa fetelor si casa baietilor Ep.15! FiiLaCurent.NET