Clanul Sezonul 2 Episodul 8 din 9 Aprilie 2023

clanul sezonul 2 episodul 8

Noile răsturnări de situație in clanul sezonul 2 episodul 8 reluare 9 aprilie 2023 i-au ținut pe telespectatori în fața televizoarelor pentru a vedea cum se mai schimbă viețile lui Tudor și David. Cel din urmă a primit din partea comisarului Costoiu o nouă provocare – să descopere ce s-a întâmplat, de fapt, cu Pavel, fratele lui Tudor, în urmă cu mulți ani când a fost declarat mort. Într-un plan complet diferit, polițist aflat sub acoperire în clanul mafiot, Tudor, a decis că nu este încă pregătit să rupă orice legătură cu șeful lui, Costoiu și îi va oferi în continuare informații.

După ce în urmă cu o săptămână a aflat că Ciomag încă trăiește, David a avut parte de o nouă întâlnire dură cu cel care i-a lăsat urme adânci în copilărie și i-a făcut o declarație încărcată de emoție: ”Eu nu o să-l trădez niciodată pe Măcelaru, chiar dacă tu mă șantajezi că mă dai în gât la Costoiu. Tătuțu m-a salvat din mâinile tale și asta n-o să-i pot plăti, o să-i fiu mereu dator”. Clanul sezonul 2 episodul 8 integra 9 aprilie 2023.

Bebe și Sofia au fost față în față pentru a stabili termenii unei colaborări, însă întâlnirea nu a fost lipsită de amenințări: „să nu te atingi de copilul meu, Măcelare, că te omor cu mâna mea”, i-a spus femeia. Cum va decurge alianța dintre cei doi aflăm în următoarele episoade.

Clanul sezonul 2 episodul 8 din 9 aprilie 2023 reluare

„Tătuțu meu și al vostru e rece… dar nici rece nu e, că e praf, explodat de bomba criminală, în mașină. E stare de război. Nu e timp acum să jelim după Tătuțu. Primul lucru, trebuie să-l răzbunăm și să apărăm CLANUL. CLANUL lui Măcelaru nu moare!”, le va spune Pelicanu oamenilor din clan. „Care are sânge în el să fie țintă pentru dușmanii lui Tătuțu?” va fi întrebarea care își va găsi răspuns și îi va da toate planurile peste cap lui Pelicanu!

Situația este tensionată în mafie, dar nici de partea cealaltă personajele nu au parte de liniște: „În momente din astea știm câți plecăm, dar nu știm câți ne întoarcem. Așa că dacă e să nu ne mai vedem, vreau să știți că a fost un privilegiu să încerc să fac din lumea asta un loc puțin mai bun, alături de voi”, le va spune Costoiu oamenilor din brigada sa. Va invitam sa urmariti mai jos, serialul clanul sezonul 2 episodul 8 integral 9 aprilie 2023.

Cum se vor așeza lucrurile, cine va face primul pas greșit și cum încearcă fiecare să își contureze acțiunile, în lipsa lui Tătuțu, aflăm în primul episod din sezonul 2Clanul”.

Serialul-fenomen care a ținut telespectatorii cu sufletul la gură în fața televizoarelor este tot mai aproape de revenire. Lupta dintre poliție și mafie a atins cote neașteptate în CLANUL, iar cei de acasă au realizat că este tot mai greu să fie convinși că știu tot adevărul și că pot alege tabăra din care vor să facă parte.

Serialul clanul sezonul 2 episodul 8 online 9 aprilie 2023 poate fi urmarit mai jos

Primul sezon s-a încheiat cu una dintre cele mai încărcate de emoție și tensiune scene. Cu ochii în lacrimi, Magda și Vera au simțit cum un foc puternic le-a furat tot ce iubeau mai mult și le-a lăsat într-o durere amară transmisă, fior cu fior, celor care au urmărit episodul și l-au făcut lider absolut de audiență.