Clanul Sezonul 2 Episodul 13 din 14 Mai 2023 Ultimul Episod

clanul sezonul 2 din 14 mai 2023 premiera 2023 complet
Vera va fi arestată in clanul sezonul 2 episodul 13 reluare 14 mai 2023 ultimul episod, iar Olivia va încerca să o convingă să-i spună tot adevărul despre Bebe Măcelaru`: “Clanul dumitale nu e un loc așa de sigur cum crezi. Știu că ești doar de fațadă în actele alea! Dă-mi-l pe Măcelaru` și îți promit că nu vei sta nicio zi în celulă. Scapă lumea de un criminal și scapă și tu de mizeria în care ți-ai așezat sufletul.”

Clanul sezonul 2 episodul 13 din 14 mai 2023 reluare

Tătuțu va încerca să găsească vinovați pentru situația în care se află Vera, iar pe lista lui se va afla și David: “Ești vânzător de Tătuț, copilule. Cum ai lăsat să se facă ce s-a făcut cu Vera? Cred că ești ori vânzător, ori prost grămadă. Amândouă tot cu un glonte în cap se rezolvă. Am pus banul greșit pe tine când l-am pus. Tot ce am băgat în tine, de când te-am luat de la Ciomag. Niciun folos nu am după tine, necazuri și atât. Dacă nu rezolvi cu Vera, ești liber de contract cu mine. Și eu cu tine!”.

“Am luat băiatu ca să nu mai fie lângă tine care vine poliția peste noi și ne răscolește toată casă și n-avem pic de siguranță în viața asta. Am luat niște bani de acolo, am mers la motel, am luat o cameră. Am ieșit 5 minute, poate mai puțin, să iau un suc și când m-am întors, nu mai era băiatul meu. Găsește-l!”, îi va spune Magda lui Bebe. “Magdo, am mai omorât o dată mama la copilul meu, mai o fac o dată. Tu meriți mai mult ca ailaltă!”, o va amenința Tătuțu. Va invitam sa urmariti mai jos, serialul clanul sezonul 2 episodul 13 integral 14 mai 2023.

Anghel Damian, Creative Producer și scenarist, a vorbit despre marele final și a dezvăluit că evenimentele care îi așteaptă pe fanii serialului reprezintă o punte spre aflarea adevărului mult așteptat.

Serialul clanul sezonul 2 episodul 13 online 14 mai 2023 poate fi urmarit mai jos

“Înainte să începem filmările la serial, cineva îmi spunea că familia e familie și clanul e clan. În ultimul an, aceste concepte s-au transformat și familia mea a devenit “Clanul”. Îndrăznesc să spun că afirmația e valabilă și pentru milioanele de telespectatori fideli serialului. Clanul – sezonul doi ajunge la un final. E un final de etapă pentru personajele noastre, o suspensie care ne aduce aproape de aflarea adevărurilor și de împlinirea poveștii.”, a declarat Anghel Damian. Urmariti mai jos serialul clanul sezonul 2 episodul 13 din 14 mai 2023 reluare.