Clanul Sezonul 2 Episodul 10 Complet 23 Aprilie 2023

clanul sezonul 2 din 23 aprilie 2023 premiera 2023 complet
Duminică, de la 20:00, în Clanul sezonul 2 episodul 10 online 23 aprilie 2023 lucrurile încep să se destrame, neîncrederea este din ce în ce mai mare, iar planurile personajelor iau întorsături neașteptate. David și Tătuțu au o discuție despre trecut și familie, iar Bebe îi va face destăinuiri importante: „Tu îmi faci mare rău dacă spui ce am vorbit noi aici!”. Despre ce este vorba, aflăm într-un nou episod.

Clanul sezonul 2 episodul 10 online 23 aprilie 2023

După ce Bebe a răpit-o pe Nadine, Sofia trebuie să se gândească foarte bine care vor fi următorii ei pași. Afganu va fi nemulțumit pentru că trebuie să se abată de la planul inițial: „Am făcut un plan în care am pus la bătaie toate resursele mele și dacă o dăm cu mucii de gard din cauza căcăcioasei de fii-ta, mă pui în poziție de război cu Măcelaru`! De 20 de ani, umblu pe vârfuri ca să nu-l întorc împotriva mea și tu, în 2 ore, ai reușit să mă pui țintă vie în fața lui.”

Dincole de luptele dintre clanuri, putere și descoperirea adevărului, Tudor este dispus să renunțe la tot pentru Vera: „Hai să ieșim din porcăria asta. Noi nu suntem așa. Hai să dispărem amândoi, să trăim ca oamenii normali”, cum va reacționa fata lui Tătuțu și dacă va pune relația lor pe primul loc, vedem în CLANUL. Va invitam sa urmariti mai jos, serialul clanul sezonul 2 episodul 10 reluare 23 aprilie 2023.

Într-o confruntarea în care loialitatea este pusă la încercare, două personaje își vor pierde viața! Despre cine este vorba, vedem într-un nou episod CLANUL, duminică, de la 20:00. Serialul poate fi urmărit in reluare mai jos aici pe site.

Serialul clanul sezonul 2 episodul 10 reluare 23 aprilie 2023 poate fi urmarit mai jos

Primul sezon s-a încheiat cu una dintre cele mai încărcate de emoție și tensiune scene. Cu ochii în lacrimi, Magda și Vera au simțit cum un foc puternic le-a furat tot ce iubeau mai mult și le-a lăsat într-o durere amară transmisă, fior cu fior, celor care au urmărit episodul și l-au făcut lider absolut de audiență.

Pro anunță că începând din februarie, în fiecare duminică, povestea merge mai departe. Este vremea ca întrebările să-și găsească răspuns, ca personajele să scrie noi capitole ale vieților lor și ca și cei de acasă să descopere noi intrigi care îi vor ține lipiți în fața ecranelor. Urmariti mai jos serialul clanul sezonul 2 episodul 10 online 23 aprilie 2023.