Clanul Sezonul 2 Episodul 9 din 16 Aprilie 2023

clanul sezonul 2 din 16 aprilie 2023 premiera 2023 complet
Un nou episod va scoate la iveală noi secrete, duminica aceasta la clanul sezonul 2 episodul 9 online 16 aprilie 2023, de la 20:00. Inspectoarea Olivia va lua măsuri în echipa lui Costoiu; Bebe și Sofia sunt pe muchie cu relația pe care încearcă să și-o construiască, iar David va afla un adevăr, chiar de la Tătuțu, care îl va lăsa fără cuvinte.

Clanul sezonul 2 episodul 9 online 16 aprilie 2023

De partea cealaltă, Olivia ajunge la echipa lui Costoiu și e nemulțumită de ce se întâmplă: „Vouă nu vă plesnește obrazul de rușine când vă uitați unii la alții? Pe ce luați voi leafă? De azi s-a terminat cu huzurul ăsta. O să zbârnâiți pentru leafa pentru care o primiți!”, le va spune inspectoarea și îi va trimite, pe fiecare, în câte o misiune. Ce vor afla agenții, vedem în CLANUL 16 aprilie 2023 sezonul 2 episodul 9.

Tătuțu va avea o discuție intensă cu David, după ce își va da seama că băiatul are multe semne de întrebare și începe să nu mai aibă încredere în el: „Mai bine mă întrebi direct ce ai interes de aflat, îți zice Tătuțu tău tot ce vrei să știi. Nu trebuie să-mi faci chei ca să-ți spun eu ție ceva”. David nu stă pe gânduri și-l va întreba din ce familii i-a luat pe el și Vera. „Vera e fata mea de sânge, mă-sa e moartă. Nu știe nimeni de Vera, numai tu știi, acum. În rest, nimeni”, cum va reacționa David, aflăm într-un nou episod.

Serialul clanul sezonul 2 episodul 9 complet 16 aprilie 2023 poate fi urmarit mai jos

Primul sezon s-a încheiat cu una dintre cele mai încărcate de emoție și tensiune scene. Cu ochii în lacrimi, Magda și Vera au simțit cum un foc puternic le-a furat tot ce iubeau mai mult și le-a lăsat într-o durere amară transmisă, fior cu fior, celor care au urmărit episodul și l-au făcut lider absolut de audiență.

Pro anunță că începând din februarie, în fiecare duminică, povestea merge mai departe. Este vremea ca întrebările să-și găsească răspuns, ca personajele să scrie noi capitole ale vieților lor și ca și cei de acasă să descopere noi intrigi care îi vor ține lipiți în fața ecranelor. Urmariti mai jos serialul clanul sezonul 2 episodul 9 integral 16 aprilie 2023.