Clanul Sezonul 2 Episodul 12 Reluare 7 Mai 2023

clanul sezonul 2 din 7 mai 2023 premiera 2023 complet
Două personaje și-au pierdut viața într-o luptă de putere și dorința de a dovedi loialitate. Nadine a fost împuscată de Micu, fix înainte ca omul lui Măcelaru să moară de mâna lui Tudor. „Am omorât un om. Port crimele astea pe suflet”, va spune Tudor, după ce își va da seama ce a făcut cu propriile mâini.

După ce polițiștii vor ajunge la fața locului, vor decide să meargă și să facă percheziții acasă la Măcelaru! Când Bebe va ajunge, va fi confruntat de Magda: „Tu când zici de copil, de care zici, mă? De al nostru sau de al tău?! Scârbă îmi e de tine, Bebe, de viața care am avut-o noi amândoi împreună. Te uiți în ochii ăștia de ani de zile și minți cum respiri! Ai zis că ai luat-o de milă în casă, mă! Copil de suflet și era a ta. Ai băgat în casă copilul tău cu altă femeie și nu mi-ai zis nimic! Prefăcuta aia se…”, ce a avut Magda de spus, vedem duminică, de la 20:00, în CLANUL.

Clanul sezonul 2 episodul 12 din 7 mai 2023 reluare

Vera și Tudor vor avea parte de o confruntare in clanul sezonul 2 episodul 12 online 7 mai 2023, după ce fata lui Tătuțu îl va acoperi pe bărbat în fața Magdei: „Unde te-ai dus când m-ai pus să mint pentru tine? Nu băga scuza penibilă cu maică-ta că știu deja că e minciună”. Răspunsul lui Tudor o va lăsa fără cuvinte: „Ilinca e gravidă. S-a îndrăgostit de unu de pe aici. A fost cu mine în facultate, dar an mai mic. A rămas însărcinată cu el”.

Situația este tensionată în mafie, dar nici de partea cealaltă personajele nu au parte de liniște: „În momente din astea știm câți plecăm, dar nu știm câți ne întoarcem. Așa că dacă e să nu ne mai vedem, vreau să știți că a fost un privilegiu să încerc să fac din lumea asta un loc puțin mai bun, alături de voi”, le va spune Costoiu oamenilor din brigada sa. Va invitam sa urmariti mai jos, serialul clanul sezonul 2 episodul 12 integral 7 mai 2023.

Cum se vor așeza lucrurile, cine va face primul pas greșit și cum încearcă fiecare să își contureze acțiunile, în lipsa lui Tătuțu, aflăm în primul episod din sezonul 2Clanul”.

Serialul-fenomen care a ținut telespectatorii cu sufletul la gură în fața televizoarelor este tot mai aproape de revenire. Lupta dintre poliție și mafie a atins cote neașteptate în CLANUL, iar cei de acasă au realizat că este tot mai greu să fie convinși că știu tot adevărul și că pot alege tabăra din care vor să facă parte.

Serialul clanul sezonul 2 episodul 12 online 7 mai 2023 poate fi urmarit mai jos

Primul sezon s-a încheiat cu una dintre cele mai încărcate de emoție și tensiune scene. Cu ochii în lacrimi, Magda și Vera au simțit cum un foc puternic le-a furat tot ce iubeau mai mult și le-a lăsat într-o durere amară transmisă, fior cu fior, celor care au urmărit episodul și l-au făcut lider absolut de audiență.

Pro anunță că începând din februarie, în fiecare duminică, povestea merge mai departe. Este vremea ca întrebările să-și găsească răspuns, ca personajele să scrie noi capitole ale vieților lor și ca și cei de acasă să descopere noi intrigi care îi vor ține lipiți în fața ecranelor. Urmariti mai jos serialul clanul sezonul 2 episodul 12 din 7 mai 2023 reluare.