Clanul Sezonul 2 Episodul 1 din 19 Februarie 2023

clanul sezonul 2 din 19 februarie 2023 premiera 2023 complet

Sezonul 2 din „Clanul” începe duminică, de la 20:00. Primul sezon s-a încheiat cu una dintre cele mai încărcate de emoție și tensiune scene. Urmareste mai jos serialul clanul sezonul 2 episodul 1 din 19 februarie 2023 complet.

Duminică, 19 februarie, de la ora 20:00, începe primul episod din sezonul doi al serialului care a ținut telespectatorii în suspans în primul sezon, „Clanul”. Lupta dintre poliție și mafie, bine și rău, intrigile și alianțele – toate au luat o întorsătură neașteptată.

Clanul sezonul 2 episodul 1 din 19 februarie 2023 intreg

„Tătuțu meu și al vostru e rece… dar nici rece nu e, că e praf, explodat de bomba criminală, în mașină. E stare de război. Nu e timp acum să jelim după Tătuțu. Primul lucru, trebuie să-l răzbunăm și să apărăm CLANUL. CLANUL lui Măcelaru nu moare!”, le va spune Pelicanu oamenilor din clan. „Care are sânge în el să fie țintă pentru dușmanii lui Tătuțu?” va fi întrebarea care își va găsi răspuns și îi va da toate planurile peste cap lui Pelicanu!

Situația este tensionată în mafie, dar nici de partea cealaltă personajele nu au parte de liniște: „În momente din astea știm câți plecăm, dar nu știm câți ne întoarcem. Așa că dacă e să nu ne mai vedem, vreau să știți că a fost un privilegiu să încerc să fac din lumea asta un loc puțin mai bun, alături de voi”, le va spune Costoiu oamenilor din brigada sa. Va invitam sa urmariti mai jos, serialul clanul sezonul 2 episodul 1 integral 19 februarie 2023.

Cum se vor așeza lucrurile, cine va face primul pas greșit și cum încearcă fiecare să își contureze acțiunile, în lipsa lui Tătuțu, aflăm în primul episod din sezonul 2Clanul”.

Serialul-fenomen care a ținut telespectatorii cu sufletul la gură în fața televizoarelor este tot mai aproape de revenire. Lupta dintre poliție și mafie a atins cote neașteptate în CLANUL, iar cei de acasă au realizat că este tot mai greu să fie convinși că știu tot adevărul și că pot alege tabăra din care vor să facă parte.

George Ivașcu ne-a spus că rolul pe care îl interpretează în producția de la pro este complet diferit față de tot ce a făcut până acum. Își descrie personajul drept o ”canalie”, însă e un om cu un instinct de supraviețuire rarisim.

Întrebat dacă rolul pe care îl joacă la Pro Tv l-a schimbat într-o manieră sau alta, actorul ne-a zis că nu l-a scos foarte mult din zona de confort. Cu toate acestea, este un personaj destul de provocator chiar și pentru el, care are o experiență destul de mare în meseria pe care o practică.

Serialul clanul sezonul 2 episodul 1 online 19 februarie 2023 poate fi urmarit mai jos

Primul sezon s-a încheiat cu una dintre cele mai încărcate de emoție și tensiune scene. Cu ochii în lacrimi, Magda și Vera au simțit cum un foc puternic le-a furat tot ce iubeau mai mult și le-a lăsat într-o durere amară transmisă, fior cu fior, celor care au urmărit episodul și l-au făcut lider absolut de audiență.

Pro anunță că începând cu 19 februarie, în fiecare duminică, povestea merge mai departe. Este vremea ca întrebările să-și găsească răspuns, ca personajele să scrie noi capitole ale vieților lor și ca și cei de acasă să descopere noi intrigi care îi vor ține lipiți în fața ecranelor. Urmariti mai jos serialul clanul sezonul 2 episodul 1 din 19 februarie 2023 reluare.