Romanii Au Talent – Sezonul 13 Episodul 13 din 14 Aprilie 2023

romanii au talent sezonul 13 online 2023 reluare complet
Este Vinerea mare la romanii au talent 14 aprilie 2023 sezonul 13 episodul 13 este o nouă zi în care ne apropiem de Sărbătoarea luminii, a renașterii. Iar de la 20:30, pe pro, este timpul pentru întâlnirea săptămânală cu ”cei care au aflat că talentul, munca și dăruirea, fără bucurie, nu ar aduce prețuire și nici bucurie”.

Romanii au talent sezonul 13 episodul 13 reluare 14 aprilie 2023

La varsta de 7 ani si-a descoperit talentul. La școala la care învața s-a organizat un concurs la care a participat și a decis să urmeze cursuri de canto la Palatul Copiilor. Face canto cu Ovidiu Lazar și se pregătește cu Ovidiu Anton pe genul rock.

Este momentul din săptămână, când telespectatorii pot lăsa deoparte grijile, problemele de la muncă și se pot bucura de un spectacol total, unul în care starea de bine este la cele mai înalte cote. Pentru că astăzi este o nouă ediție Românii au talent, una în care, ca de fiecare dată, bucuria aduce bucurie.

Ritm, putere, culoare. Toți curajoșii serii le au și vor să le facă cunoscute tuturor celor de acasă care au ochi să-i vadă, urechi să-i audă și suflet să-i simtă! Din culise, cu energia molipsitoare îi vor prelua cei mai iubiți prezentatori din țară, Pavel Bartoș și Smiley. Iar în sală îi vor urmări și juriza, Andi, Andra, Dragoș și Bobo. Fiecare încă vrea să se lase vrăjit de magia momentelor și să simtă acea fericire că pot spune DA și îi pot califica mai departe, în următoarea etapă.

”Folclorul și tradiția mă cuceresc de fiecare dată”, va spune în câteva ore Andra. Iar această ediție îi va da ocazia să se bucure de adevărate spectacole oferite de ansambluri care păstrează tradiții spectaculoase. Unii dintre aceștia spun că sunt ”străjerii cetății identității neamului” și vor aduce un moment autentic românesc. Alții vor prezenta obiceiul de a colinda cu dube, o tradiție precreștină care-l va face și pe Dragoș Bucur să spună că ”a prins bine oamenilor”.

Un nou episod din romanii au talent sezonul 13 episodul 13 online 14 aprilie 2023, poate fi urmarit mai jos

Cu emoție și smerenie, pe scenă vor urca și membrii unui grup din Brașov care aduc un mesaj neașteptat pentru cei care au ajuns la vârsta bătrâneții: ”să faci tot posibilul pentru vis”. Ei sunt persoane vârstnice care au învățat să socializeze din nou și vin cu o prestație care va aduce multe zâmbete, dar și reacții extrem de sincere. ”O bucurie să aflu că se pot trăi bătrâneți și-n alte moduri”, le va spune Mihai Bobonete. Urmariti mai jos emisiunea romanii au talent sezonul 13 episodul 13 reluare din 14 aprilie 2023.