Romanii Au Talent 21 Aprilie Sezonul 13 Episodul 14 Online

romanii au talent sezonul 13 online 2023 reluare complet
Romanii au talent din 21 aprilie 2023 sezonul 13 episodul 14, ajunge în această seară, de la ora 20:30, la ultima ediție a preselecțiilor. Peste 300 de concurenți au urcat sub lumina reflectoarelor și au încercat să-i convingă pe jurați că talentul lor merită să fie cunoscut de către întreaga țară. Diseară, la Românii au talent, cei mai noi candidați la coroana de lauri vor duce trăirile la superlativ în momente de neratat. Dintre aceștia, la finalul serii, juriul va decide calificații în etapele live.

Romanii au talent sezonul 13 episodul 14 reluare 21 aprilie 2023

1 juriu. 1 mare premiu de 120.000 de euro. 1 câștigător. În urma a paisprezece episoade de preselecții, în doar câteva ore vom afla numele celor 24 de concurenți care se vor califica în semifinale. 10 dintre aceștia au primit butonul auriu, ceilalți 14 vor fi selectați dintre toți cei care au luat 3 sau 4 de DA! Decizia pe care o vor lua Andi, Andra, Dragoș și Bobo le poate schimba viața. Pavel și Smiley îi așteaptă cu mari emoții pe ultimii concurenți ai acestui sezon. Show-ul poate porni!

”Îmi doresc să-mi creez o experiență cum nu am mai trăit”, ”vreau să ajung pe scenele cele mai mari și să-i fac mândri pe ai mei” sau ”am venit să ajung la inimile oamenilor”, sunt doar câteva dintre motivațiile pe care le vor avea ultimii concurenți din acest sezon înainte de a urca pe scenă. Fiecare dintre ei a pus mult suflet în a pregăti actul artistic pe care-l va prezenta curând și în urma căruia speră să primească validarea mult așteptată.

Ca de fiecare dată, expresia talentului va ajunge rapid la inimile tuturor și asta se va vedea și din jurizările pe care le vom asculta în această seară. Înainte de a acorda acele DA-uri care schimbă vieți, Andi, Andra, Dragoș și Bobo le vor da și sfaturile care îi pot ajuta atât de mult pe mai departe.

Un nou episod din romanii au talent sezonul 13 episodul 14 online 21 aprilie 2023, poate fi urmarit mai jos

”Ultima șansă a fost fructificată din plin”, cam așa sună fraza pe care eroii ediției din această seară ar dori să o audă la finalul prestației lor. Pentru cine va fi așa și cine se va întoarce la muncă pentru a pregăti noi momente, aflăm curând.
Urmareste mai jos emisiunea romanii au talent sezonul 13 episodul 14 integral din 21 aprilie 2023.