Romanii Au Talent 28 Aprilie 2023 Sezon 13 Episodul 15 Live – Prima Semifinala

romanii au talent sezonul 13 online 2023 reluare complet
Vineri seara, în prima semifinală LIVE Românii au talent 28 aprilie 2023 sezonul 13 episodul 15, trupa Monique Family au stârnit ropote de aplauze cu prestația lor. Juriul a apreciat prestația trupei Monique Family.

Copiii din grupul Monique Family sunt elevi ai școlii de dans ”Monique”. Sunt 7 grupe avansate și din acestea au fost selectați cei mai buni copii, cei mai competitivi, cei care nu lipsesc des de la cursuri, cei care au atitudine și care au putut face față acestei provocări.

Romanii au talent sezonul 13 episodul 15 online 28 aprilie 2023

Tematica spectacolului a fost construită după filmul celebru “The Greatest Showman”, iar coregraful grupului este Monica Avram.

Gabriel Mardale, puștiul care i-a impresionat pe jurați la preselecții cu piesa “My Heart Will Go On”, a oferit încă un moment plin de emoții în prima semifinală Românii au talent 2023, cu interpretarea piesei “Speechless”. Mai jos puteti urmari reluarea emisiunii romanii au talent sezonul 13 episodul 15 din 28 aprilie 2023 fara intreruperi.

Gabriel Mardale are 12 ani și este din stațiunea balneoclimaterică Amara, Ialomița. Pe când avea 5 ani era în mașînă și a început să bată din picior pe ritmul piesei de la radio, mama l-a auzit și l-a pus să îi cânte ceva. Atunci și-a dat seama că are un artist în familie. Îi place mult Celine Dion. Tatăl lui i-a arătat piesele artistei, iar Gabi a devenit fanul ei instant. La fel s-a întâmplat și când a auzit-o cântând pe Lara Fabian. Băiatul din Amara cântă în mai multe limbi.

Florin Zgăvârdici, un pensionar de 90 de ani din Iași, a venit la Românii au talent, pentru că poartă mereu în suflet dragostea pentru public. Pe scenă se simte mereu tânăr și plin de energie. A făcut parte din mai multe formațîi de teatru. Din 1965 a fost încadrat că actor – prezentator. Au urmat mai multe medalii de aur la “Cântarea României”, unde a participat la foarte multe spectacole.

Este căsătorit de 50 de ani și regretă faptul că niciuna din cele doua fete ale lui nu îi moștenește talentul artistic. Speră că măcar unul dintre nepoți (are doi) să fie atras de lumea spectacolului.

În prezent, încă mai activează la Casa Armatei, nu vrea să stea acasă, pentru că „simte că amorțește”. Soția îl îndeamna să se retragă, spunându-i că “nu mai are ce să facă la 90 de ani pe scenă”. Florin Zgăvârdici refuză să accepte acest lucru, căci el traiește pentru scenă și pentru aprecierea celor din jur.

Un nou episod din romanii au talent sezonul 13 episodul 15 integral 28 aprilie 2023, poate fi urmarit mai jos

Amira Olosutean, fetița fenomen care a primit Golden Buzz-ul la preselecții, a impresionat încă o dată juriul și publicul cu mișcările sale de dans, în prima semifinală Românii au talent 2023.

Micuța dansatoare din Cluj-Napoca a participat la Românii au Talent și în 2022, iar atunci i-a impresionat pe jurați cu maturitatea sa în exprimarea artistică și a obținut patru de „da”. Urmareste mai jos emisiunea romanii au talent sezonul 13 episodul 15 integral din 28 aprilie 2023.


error: Content is protected !!