Mireasa din 4 Iulie 2023 Sezonul 7 Episodul 122 Complet

mireasa sezonul 7 episodul 122 din 4 iulie 2023 online
În emisia Mireasa 4 iulie 2023 sezonul 7 episodul 122, au fost difuzate imagini cu interacțiunea dintre Maria și Antonio de după difuzarea imaginilor de la petrecerea burlacilor, unde băiatul i-a oferit cadou o brățară unei dansatoare și i-a spus că o va căuta peste o săptămână.

După peripețiile lui Antonio de la petrecerea burlacilor din casa Mireasa, tânărul și Maria au avut o discuție.

Tot astazi, au fost difuzate imagini cu o discuție între Dani și Daiana, unde fata îi mărturisea logodnicului că a avut un moment în care a fost geloasă. Daiana i-a mărturisit lui Dani că a fost geloasă când a văzut imagini de la petrecerea burlacilor în care Dani apărea vorbind cu o domnișoară. Dani i-a explicat că a avut un dialog foarte scurt cu dansatoarea, pe marginea a ceea ce văzuse în plasmă, de la petrecerea burlăcițelor.

Mireasa sezonul 7 episodul 122 din 4 iulie 2023 reluare

La nici o lună de la marea finală a sezonului cu numărul şase, reality show-ul matrimonial care a reuşit sã creeze dependenţã în rândul telespectatorilor revine la a1 cu cel de-al şaptelea sezon. Astfel, începând din ianuarie, de luni până vineri, de la ora 14:00, gazda emisiunii, Simona Gherghe, va întâmpina o nouă serie de concurenţi dornici să lupte cu toate forţele pentru a-şi găsi sufletul-pereche. Materialele de prezentare ale noilor concurenţi se vor realiza într-o locaţie de poveste din Sibiu şi vor fi difuzate în cadrul premierei noului sezon.

„Suntem la finalul vacanţei şi abia aştept întâlnirea cu telespectatorii. Începem, aşadar, sezonul al şaptelea al celui mai iubit reality-show matrimonial. A fost o vacanţă intensă, frumoasă, dar acum chiar mi-e dor de Casa Mireasa, un loc magic, în care oameni care nu s-au văzut niciodată ajung să se îndrăgostească şi să întemeieze o familie. Şi abia aştept să-i cunosc pe cei cărora li se va schimba viaţa, începând din ianuarie. Vom fi alături de telespectatori, în direct, de la 14:00 la 17:00, de luni până vineri, martorii unor iubiri magice. E un sezon lung, dar cu siguranţă va fi minunat să văd din nou tineri îndrăgostindu-se în Casa Mireasa. Ne vedem in ianuarie!”, a declarat gazda emisiunii, Simona Gherghe. Urmareste mai jos emisiunea mireaza sezonul 7 episodul 122 online 4 iulie 2023.

Emisiunea mireasa sezonul 7 episodul 122 online 4 iulie 2023, poate fi urmarita mai jos

Povești surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie, dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa şi din povestea sezonului şapte al celui mai iubit reality matrimonial, care va avea premiera luni, ianuarie, de la 14:00, la a1. Urmareste mai jos emisiunea mireaza sezonul 7 episodul 122 reluare din 7 iulie 2023 online.