Mireasa din 6 Iulie 2023 Sezonul 7 Episodul 124 Complet

mireasa sezonul 7 episodul 124 din 6 iulie 2023 online
Astazi la mireasa din 6 iulie 2023 sezonul 7 episodul 124, au fost difuzate imagini cu Antonio și Maria în timp ce discutau despre stările de supărare ale fetei. Emisia de Mireasa din 6 iulie a început cu precizarea că Dani și Daian lipsesc pentru că sunt la fantasy date. Ulterior, au fost difuzate imagini cu o discuție tensionată între Maria și Antonio. Pentru Maria și Antonio ultimele zile din casa Mireasa par a fi greu de suportat. Fata i-a spus lui Antonio că nu își dorește ca mama ei să nu vină la nunta din finala de pe 10 iulie.

Hatice și Mihai au vorbit cu viitoarele soacre, cu puțin timp înainte de Finala Mireasa. Tănărul nu și-a mai putut stăpâni lacrimile în timpul conversației cu doamna Raisa. Hatice i-a adresat întrebări mamei lui Mihai, iar tânărul a vorbit cu mama logondicei.

„În alte relații Mihai nu era deloc vesel, era mai mult trist, nervos. este total schimbat. Acum îl văd fericit, zâmbind. Este familist atunci când cineva îl atrage și ae grijă de el. Nu obișnuiește să consume alcool în exces. Foarte rar, la o petrecere. Îi place sportul și îi place să conducă mașini. Mă bucur când vă văd împreună, când încearcă să te ajute în bucătărie. Când se enerva scotea și vorbe urâte. Pe bază de stres îi cădea părul”, a spus mama lui Mihai.

Mireasa sezonul 7 episodul 124 din 6 iulie 2023 reluare

La nici o lună de la marea finală a sezonului cu numărul şase, reality show-ul matrimonial care a reuşit sã creeze dependenţã în rândul telespectatorilor revine la a1 cu cel de-al şaptelea sezon. Astfel, începând din ianuarie, de luni până vineri, de la ora 14:00, gazda emisiunii, Simona Gherghe, va întâmpina o nouă serie de concurenţi dornici să lupte cu toate forţele pentru a-şi găsi sufletul-pereche. Materialele de prezentare ale noilor concurenţi se vor realiza într-o locaţie de poveste din Sibiu şi vor fi difuzate în cadrul premierei noului sezon.

„Suntem la finalul vacanţei şi abia aştept întâlnirea cu telespectatorii. Începem, aşadar, sezonul al şaptelea al celui mai iubit reality-show matrimonial. A fost o vacanţă intensă, frumoasă, dar acum chiar mi-e dor de Casa Mireasa, un loc magic, în care oameni care nu s-au văzut niciodată ajung să se îndrăgostească şi să întemeieze o familie. Şi abia aştept să-i cunosc pe cei cărora li se va schimba viaţa, începând din ianuarie. Vom fi alături de telespectatori, în direct, de la 14:00 la 17:00, de luni până vineri, martorii unor iubiri magice. E un sezon lung, dar cu siguranţă va fi minunat să văd din nou tineri îndrăgostindu-se în Casa Mireasa. Ne vedem in ianuarie!”, a declarat gazda emisiunii, Simona Gherghe. Urmareste mai jos emisiunea mireaza sezonul 7 episodul 124 online 6 iulie 2023.

Emisiunea mireasa sezonul 7 episodul 124 online 6 iulie 2023, poate fi urmarita mai jos

Povești surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie, dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa şi din povestea sezonului şapte al celui mai iubit reality matrimonial, care va avea premiera luni, ianuarie, de la 14:00, la a1. Urmareste mai jos emisiunea mireaza sezonul 7 episodul 124 reluare din 7 iulie 2023 online.