Mireasa din 10 Iulie 2023 Sezonul 7 Episodul 126 Finala

mireasa sezonul 7 episodul 126 din 10 iulie 2023 online
Emoții mari în Finala Mireasa 10 iulie 2023 sezonul 7, când băieții și-au văzut logodnicele îmbrăcate în rochii de mireasă. Iată cum au reacționat tinerii. În Finala Mireasa sezonul 7 din 10 iulie 2023, fetele au strălucit. Tinerele au îmbrăcat rochii de mireasă superbe, care le-au pus în evidență trăsăturile frumoase.

Cu siguranță unul dintre cele mai emoționante momente din finala Mireasa sezon 7 a fost valsul mirilor. Tinerii s-au lăsat purtați de iubire, pe ritmul muzicii. Un moment pentru care finaliștii sezonului 7 s-au pregătit intens este valsul mirilor. Cele 5 perechi finaliste au dansat în sincron pe ritmurile unei melodii de dragoste. Coregrafia pregătită le-a dat bătăi de cap tinerilor la repetiții. Unii dintre ei au întâmpinat dificultăți la prize, alții la piruete și alții la pasul de bază de vals. Cu multă muncă, dar și sprijinindu-se reciproc, cuplurile au reușit să creeze un moment superb pe ringul de dans.

Mireasa sezonul 7 episodul 126 din 10 iulie 2023 reluare

La nici o lună de la marea finală a sezonului cu numărul şase, reality show-ul matrimonial care a reuşit sã creeze dependenţã în rândul telespectatorilor revine la a1 cu cel de-al şaptelea sezon. Astfel, începând din ianuarie, de luni până vineri, de la ora 14:00, gazda emisiunii, Simona Gherghe, va întâmpina o nouă serie de concurenţi dornici să lupte cu toate forţele pentru a-şi găsi sufletul-pereche. Materialele de prezentare ale noilor concurenţi se vor realiza într-o locaţie de poveste din Sibiu şi vor fi difuzate în cadrul premierei noului sezon.

„Suntem la finalul vacanţei şi abia aştept întâlnirea cu telespectatorii. Începem, aşadar, sezonul al şaptelea al celui mai iubit reality-show matrimonial. A fost o vacanţă intensă, frumoasă, dar acum chiar mi-e dor de Casa Mireasa, un loc magic, în care oameni care nu s-au văzut niciodată ajung să se îndrăgostească şi să întemeieze o familie. Şi abia aştept să-i cunosc pe cei cărora li se va schimba viaţa, începând din ianuarie. Vom fi alături de telespectatori, în direct, de la 14:00 la 17:00, de luni până vineri, martorii unor iubiri magice. E un sezon lung, dar cu siguranţă va fi minunat să văd din nou tineri îndrăgostindu-se în Casa Mireasa. Ne vedem in ianuarie!”, a declarat gazda emisiunii, Simona Gherghe. Urmareste mai jos emisiunea mireaza sezonul 7 episodul 126 online 10 iulie 2023.

Emisiunea mireasa sezonul 7 episodul 126 online 10 iulie 2023, poate fi urmarita mai jos

Povești surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie, dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa şi din povestea sezonului şapte al celui mai iubit reality matrimonial, care va avea premiera luni, ianuarie, de la 14:00, la a1. Urmareste mai jos emisiunea mireaza sezonul 7 episodul 126 reluare din 10 iulie 2023 online.