Mireasa din 26 Mai 2023 Sezonul 7 Episodul 95 Integral

mireasa sezonul 7 episodul 95 din 26 mai 2023 online
Task-ul pantofului de la mireasa 26 mai 2023 sezonul 7 episodul 95 integral, a stârnit rumoare în mediul online. Cele patru cupluri au răspuns la întrebările adresate de doamna Loredana.

Dani, Mihai, Andrei și Vlad au stat spate în spate cu iubitele lor: Daiana, Hatice, Simona și Cătălina. Doamna Loredana a pus întrebări ca: „Cine face cele mai frumoase surprize?”, sau „Cine e cel mai amuzant în relație?”, iar tinerii au ridicat pantoful masculin sau feminin. Fiecare răspuns identic a adus un punct cuplului. Simona Gherghe a anunțat că un singur cuplu poate câștiga. Totodată, prezentatoarea Mireasa a precizat că pe grupurile oficiale s-a spus că Daiana ar fi văzut reflexia lui Dani în oglindă.

Mireasa sezonul 7 episodul 95 din 26 mai 2023 reluare

La nici o lună de la marea finală a sezonului cu numărul şase, reality show-ul matrimonial care a reuşit sã creeze dependenţã în rândul telespectatorilor revine la a1 cu cel de-al şaptelea sezon. Astfel, începând din ianuarie, de luni până vineri, de la ora 14:00, gazda emisiunii, Simona Gherghe, va întâmpina o nouă serie de concurenţi dornici să lupte cu toate forţele pentru a-şi găsi sufletul-pereche. Materialele de prezentare ale noilor concurenţi se vor realiza într-o locaţie de poveste din Sibiu şi vor fi difuzate în cadrul premierei noului sezon.

„Suntem la finalul vacanţei şi abia aştept întâlnirea cu telespectatorii. Începem, aşadar, sezonul al şaptelea al celui mai iubit reality-show matrimonial. A fost o vacanţă intensă, frumoasă, dar acum chiar mi-e dor de Casa Mireasa, un loc magic, în care oameni care nu s-au văzut niciodată ajung să se îndrăgostească şi să întemeieze o familie. Şi abia aştept să-i cunosc pe cei cărora li se va schimba viaţa, începând din ianuarie. Vom fi alături de telespectatori, în direct, de la 14:00 la 16:00, de luni până vineri, martorii unor iubiri magice. E un sezon lung, dar cu siguranţă va fi minunat să văd din nou tineri îndrăgostindu-se în Casa Mireasa. Ne vedem in ianuarie!”, a declarat gazda emisiunii, Simona Gherghe. Urmareste mai jos emisiunea mireaza sezonul 7 episodul 95 online 26 mai 2023.

Emisiunea mireasa sezonul 7 episodul 95 online 26 mai 2023, poate fi urmarita mai jos

Povești surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie, dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa şi din povestea sezonului şapte al celui mai iubit reality matrimonial, care va avea premiera luni, ianuarie, de la 14:00, la a1. Urmareste mai jos emisiunea mireaza sezonul 7 episodul 95 reluare din 26 mai 2023 online.