America Express – Drumul Aurului – Sezonul 1 Episodul 40 din 22 Martie 2023

america express sezonul 1 episodul 40

Numărătoarea inversă spre ultima eliminare in America Express episodul 40 reluare 22 martie 2023 înainte de Marea Finală. Drumul Aurului a început în ediția reality show-ului de ieri seară. Irina Fodor a pus în joc mult temutele cutii: una dintre ele conține totemul roșu al eliminării.

Ieri, prima cutie a ajuns la Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru, echipa care a încheiat pe ultimul loc cursa. Au mai rămas două cutii în competiție! Tensiunea va atinge cote maxime diseară, la momentul deschiderii cuferelor, când se va afla verdictul.

America express drumul aurului episodul 40 online 22 martie 2023

Finalul spectaculoasei curse dedicate carnavalului de la Barranquilla a adus, în ediția de ieri seară America Express, victoria echipei formate din Cătălin Bordea și Nelu Cortea, care a obținut astfel un avantaj extrem de important: plecarea în următoarea întrecere cu un avans de 15 minute. După explozia de culoare, pe ritmuri exotice, a paradelor de carnaval, seara a continuat cu o veste amenințătoare pentru concurenți: Irina a pus în joc cele 3 cutii rezervate participanților care ajung pe ultimul loc la următoarele 3 curse. Una dintre aceste cutii conține totemul roșu, care va elimina cea din urmă echipă de pe Drumul aurului înainte de Marea Finală. Prima dintre aceste curse s-a desfășurat chiar în ediția de ieri, trecând echipele printr-o provocare în egală măsură dificilă și amuzantă: umplerea unor găleți cu nămol adunat de fiecare concurent de pe propriul corp, după mai multe băi în bazinul cu ”noroi magic” binefăcător al vulcanului El Totumo. La capătul întrecerii, prima cutie i-a revenit echipei formate din Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru. Urmariti mai jos o noua editie america express episodul 40 din 22 martie 2023, integral, fara intreruperi!

Urmează seara decisivă la America Express: azi, de la ora 20:30, la a1, competiția continuă cu două curse în care provocările lansate de Irina se vor dovedi din ce în ce mai grele. ”Am zis că-mi dau sufletul, nu mai rezistam. Am făcut un efort fantastic”, a declarat Cătălin Scărlătescu.

O noua editie eliminatorie America Express episodul 40 sezonul 1 din 22 martie 2023, poate fi urmarita mai jos

”Nu-mi aduc aminte să mai fi făcut ceva atât de greu. Am simțit că nu mai pot și că, dacă mă opresc, nu mai plec de-acolo”, a mărturisit și Andreea Bălan. Au mai rămas 2 cufere în joc. Astfel, echipele vor face tot posibilul să nu ajungă pe ultimul loc, folosindu-și întreaga energie în misiuni de anduranță, pentru a evita amenințătoarea ipostază de a lua o cutie la finalul fiecăreia dintre cele două întreceri. Punctul culminant al acestei seri va fi deschiderea cuferelor: echipa care are cutia cu totemul roșu își încheie aventura pe Drumul aurului. Andreea Bălan și Andreea Antonescu, Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru, Cătălin Bordea și Nelu Cortea sunt concurenții rămași în aventura celui mai spectaculos reality show din România, care vor urca tensiunea la cote maxime în ediția din această seară, luptând cu îndârjire pentru un loc în finală. Cine va părăsi competiția și care sunt cele două echipe care vor juca Marea Finală de pe 26 martie, la a1, telespectatorii vor afla în ediția reality show-ului din această seară, de la ora 20:30. Mai jos puteti urmari in reluarea editia America express 22 martie 2023 sezonul 1 episodul 40.