America Express – Drumul Aurului – Sezonul 1 Episodul 39 din 21 Martie 2023

america express drumul aurului online sezonul 1 2023 reluare integral hd

În episodul 39 America express 21 martie 2023, Andreea Bălan și Andreea Antonescu au avut parte de peripeții în mașina unui columbian. Cele două au realizat la scurt timp după ce s-au urcat în mașină care era adevărata intenție a celui care le-a luat la autostop.

În drum spre destinația următoare, unde îi aștepta Irina Fodor, fetele de la Andre au avut parte de un drum inedit. Andreea Bălan și Andreea Antonescu au fost „agățate” de soferul mașinii care le-a luat a autostop și mai mult, acesta nu părea să înțeleagă cât de mult se grăbesc cele două. Schimbul de replici dintre ei a fost savuros, mai ales atunci când cele două au observat cu ce vitează mergeau.

America Express sezonul 1 episodul 39 online 21 martie 2023

Andreea Bălan și Andreea Antonescu au fost fericite când au văzut ce mașină puternică au găsit atunci când au făcut autostopul. Cu toate acestea, celor două le-a pierit foarte repede zâmbetul când au văzut că șoferul mergea cu 10 km/h.

„El a părut foarte amabil și simpatic la început. I-am explicat că suntem într-o competiție și l-am întrebat dacă s-ar putea să ne ducă puțin mai repede, moment în care el s-a transfigurat și a zis: Nu!”, a povestit jumătatea brunetă a trupei Andre.

La scurt timp, fetele și-au dat seama că, de fapt, șoferul lor nu mergea atât de încet din cauza măsurilor de siguranță, ci pentru a sta mai mult de vorbă cu ele. Urmareste mai jos reluarea unei noi editii America express sezonul 1 episodul 39 integral 21 martie 2023.

Concurenții America Express: Drumul Aurului episodul 39 din 21 martie 2023 au dansat alături de columbieni și au pus în scenă un adevărat carnaval. Cele trei echipe au fost jurizate de specialiști și au primit note pentru reprezentațiile lor.

Cu coregrafia învățată și împreună cu alți 19 columbieni pe care i-au convins să îi însoțească în această aventură, cele trei echipe s-au prezentat în fața juraților. Concurenții și toți „dansatorii” lor au urcat pe scenă și au prezentat un număr artistic în fața juriului alcătuit din prestigioși judecători locali – regi, regine, legende vii ale Carnavalului de la Barranquilla.

După reprezentația spectaculoasă care a făcut atât deliciul publicului cât și am concurenților, ai au primit note de la 1 la 10. Toate cele trei echipe au fost nevoit să primească note de trecere, adică minim 24 de puncte, pentru a continua cursa.

În urma jurizării, echipa Andre a primit 26 de puncte, urmate de Bordea și Cortea, cu 25 de puncte și nu în ultimul rând, Scărlătescu și Doina care au obținut 24 de puncte.

O noua editie America express 21 martie 2023 episodul 39 sezon 1 poate fi urmarita mai jos, fara intreruperi

Tot in episodul 39 America Express, Irina Fodor le-a dat o veste neașteptată concurenților. Prezentatoarea le-a dezvăluit cum se va desfășura următoarea cursă în urma căreia o echipă pleacă acasă și alte două se vor lupta pentru marele premiu, în finală.

Din 9 echipe care au pornit în aventura America Express au mai rămas doar trei care luptă acum pentru un loc în Marea Finală. Concurenții se află pe ultima sută de metri și probele de pe Drumul Aurului la care au fost supuși până acum sunt pe măsura mizei. Înainte de ultima etapă din săptămâna mega-finalei, Irina Fodor i-a strâns pe aceștia la careu pentru a le explica modul în care se vor desfășura lucrurile în continuare, în cursă. Va invitam sa urmariti mai jos emisiunea America express episodul 39 complet 21 martie 2023.


error: Content is protected !!