America Express – Drumul Aurului – Sezonul 1 Episodul 41 din 26 Martie 2023 – Finala

america express drumul aurului online sezonul 1 2023 reluare integral hd

Irina Fodor a venit cu o veste neașteptată despre eliminare în etapa 9 din America Express episodul 41, de pe 26 martie 2023. Prezentatoarea TV a făcut un anunț care a îngrijorat imediat echipele de pe Drumul Aurului.
Semifinala America Express sezonul 1 episodul 41 de pe 26 martie 2023 a început în forță pentru telespectatori, dar și pentru concurenții de pe Drumul Aurului. Cele patru echipe rămase au primit o veste neașteptată de la Irina Fodor. Urmareste mai jos emisiunea america express drumul aurului episodul 41 din 26 martie 2023 reluare.

America express sezonul 1 episodul 41 din 26 martie 2023

Dragilor, am ajuns departe, foarte departe! Columbienii sunt un popor de oameni fericiți, au climă perfectă, au muzica și dansul în sânge, dar se pare că are legătură și cu apetitul lor pentru jocuri. Acest episod va fi inspirat din jocurile columbiene. Poate sună distractiv, dar în joc de află locurile pentru Finală. Trebuie să vă arăt ceva!”, a anunțat prezentatoarea.

Echipele au aflat o informație neașteptată despre eliminarea din etapa 9 în semifinala America Express: Drumul Aurului episodul 41 de pe 26 martie 2023. Irina Fodor nu a stat prea mult pe gânduri și le-a dezvăluit culoarea vulturului din cufăr.

La scurt timp de la vestea neașteptată, Irina Fodor a oferit detalii despre prima probă din semifinala America Express 26 martie 2023. Concurenții trebuie să caute pungi ascunde de niște copii. Aceștia vor merge în căutarea obiectelor legați la ochi, în timp ce coechipierul îl ghidează cu voce tare.
În pungi se pot afla indicii pentru următoarea misiune sau pedepse.

Doina Teodoru a cedat în semifinala America Express 26 martie 2023. Concurenta a început să țipe la Cătălin Scărlătescu în timpul unei probe, iar camerele de filmat au surprins întregul moment.
Semifinala America Express 26 martie a adus momente tensionate între Doina Teodoru și Cătălin Scărlătescu. Prima probă la care au participat cei doi după ce s-au reunit ca echipă a generat o discuție acidă între ei. Va invitam sa urmariti mai jos america express sezonul 1 episodul 41 online 26 martie 2023

Aceștia au căzut de comun acord ca actrița să își ghideze partenerul către locurile în care se aflau săculeții ascunși cu indicii. Panica și tensiunile au început să apară, după ce două perechi de vedete au plecat spre următoarea misiune.
Doina Teodoru a răbufnit după ce Cătălin Scărlătescu s-a întors la ea cu un săculeț în care a găsit un nou plic. Concurenta a început să țipe la partenerul său să citească ce scrie în scrisoare, uitând că acesta este legat la ochi.

Emisiunea america express: drumul aurului episodul 41 online 26 martie 2023

A început să țipe la mine.”, a spus Cătălin Scărlătescu.

Momentul a devenit și mai tensionat când cei doi au aflat că trebuie să îndeplinească o nouă pedeapsă. Cătălin Bordea și Nelu Cortea au făcut ochii mari când au auzit cât de tare striga concurenta la iubitul său. De asemenea, localnicii au început să râdă când au văzut scenele.

După 4 sezoane în care au străbătut Asia în lung și lat, sezonul 5 schimbă continentul și se mută în America. Drumul Aurului va duce cele 9 perechi de vedete prin Mexic, Guatemala și Columbia, pe o rută ce cumulează peste 7000 de kilometri. Urmareste mai jos emisiunea america express drumul aurului episodul 41 complet 26 martie 2023.