Clanul Sezonul 1 Episodul 7 din 31 Octombrie 2022

clanul serial romanesc sezonul 1 online 2022 integral

Urmareste mai jos serialul romanesc “Clanul” sezonul 1 episodul 7 online din 31 octombrie 2022.

Serialul românesc „Clanul”, cel mai așteptat serial al toamnei, vine la PRO TV în fiecare luni, de la ora 20:30, din data de 19 septembrie. Inițial, în cadrul evenimentului de lansare a grilei de toamnă 2022 postul din Pache Protopopescu anunțase că ziua de difuzare a noului serial va fi joia de la 21.30, după „Las Fierbinți”. Acum, Pro TV s-a răzgândit și au revenit la ziua consacrată de serialul „Vlad”, respectiv lunea, de la 20.30.

Clanul sezonul 1 episodul 7 online.

Bazat pe formatul Insider, CLANUL reprezintă o adaptare în care telespectatorii vor avea ocazia să descopere lupta clasică dintre Poliție și Mafie. În rolurile principale, cei de acasă îi vor descoperi pe Denis Hanganu, care-l va juca pe Tudor Achim, un ofițer intrat în dizgrație și Marian Olteanu, David Pribeag, mâna dreaptă a comisarului Costoiu.

Alături de aceștia, privitorii vor avea ocazia să-i redescopere pe unii dintre cei mai cunoscuți actori din România în ipostaze diferite de cele pe care le cunosc deja, dar și să îi descopere pe alții aflat la început de drum. Urmareste mai jos serialul romanesc clanul episodul 7 online.

Aceștia sunt: George Mihăiță, Șerban Pavlu, Carmen Tănase, Mădălina Craiu, Theo Rose, George Ivașcu, Codin Maticiuc, Cătălin Nicolau, Dogioiu Constantin, Cătălina Grama, Sergiu Costache, Vladimir Drăghia, Silviu Mircescu, Eduard Trifa, Alice Halpert și Bogdan Farcaș.

Episodul este postat complet mai jos. Salvati acest site,FiiLaCurent.NETsi reveniti zilnic pentru a urmari noile episioade din serialele si emisiunile dvs. preferate!