Clanul – Sezonul 2, serialul va debuta cu sezonul 2 pe 19 februarie 2023

clanul sezonul 2 filmari

Noi informatii despre noul sezon al serialului Clanul, sezonul cu numarul 2.

UPDATE: Sezonul 2 clanul va incepe cu data de 19 februarie 2023! Serialul poate fi vazut la pro in fiecare duminica la 20:30 si aici pe site-ul nostru, fiilacurent.net!

Serialul Clanul – un serial despre mafie şi poliţie au început deja filmările pentru sezonul doi. În sezonul care urmează vor apărea nume noi din industria actoriei, notează protv.

Serialul Clanul este realizat după o producţie turcească (Icerde). Clanul îi are in rol principal pe Denis Hanganu, Marian Olteanu şi George Mihăiţă.

Clanul sezonul 2 online, data premierei nu a fost inca anuntata, in schimb avem informatii despre noul sezon

După ce publicul a confirmat aştepările “clanului” şi povestea noastră a devenit cel mai important produs de ficţiune drama-action din România, mă bucură imens să putem anunţa începutul filmărilor pentru sezonul 2.

Şi ca de fiecare dată, echipa “clanului” măreşte miza şi va promite un sezon şi mai intens, şi mai spectaculos vizual, şi mai încărcat de acţiune.“, a declarat Anghel Damian, producatorul serialului.

Actorul principal, Denis Hanganu, vorbeste si el despre filmările celui de-al doilea sezon:

E oficial, avem sezonul 2. Aşadar vă pot mărturisi că abia aşteptam să reîncepem filmările, să-i întâlnesc pe colegi şi să fac, până la urmă, ce-mi place cel mai mult.

Sunt foarte entuziasmat, dar în acelaşi timp conştient că va urma o perioadă extraordinar de încărcată, aşa că trebuie să pornesc motoarele la capacitate maximă.

Îmi doresc să fie un sezon cu şi mai mult suspans şi cu audienţe la fel de mari. Eu unul, fiţi siguri că o să fac tot posibilul să livrez cât mai multă calitate astfel încât cei de acasă să poată urmări cu sufletul la gură cel mai bun serial, pe PRO TV.

În rest, vă ţin la curent cu tot ce e nou pe reţelele mele de socializare.

Eram spre finalul filmărilor primului sezon când am aflat primele veşti despre ce-al doilea şi abia aşteptam să le putem spune tuturor celor care ne urmăresc…

Nici nu ştiu când s-a încheiat pauza, dar abia aştept să aud iar “motor” şi să vă pregătim un sezon şi mai încărcat de tensiuni, răsturnări de situaţii şi momente neaşteptate.“, a precizat actorul Marian Olteanu.

Clanul sezonul 2 online, poate fi urmarit aici pe site, data premierei a fost anuntata! Serialul clanul va debuta cu sezonul 2 pe data de 19 februarie 2023!

Aşadar, noul sezon din clanul va fi disponibil tot aici, ca si sezonul 1, pe fiilacurent.net. Urmariti site-ul sau pagina de facebook, aici (click), pentru a va anunta cu data premierei noilor episoade din sezonul 2, clanul!