Vocea Romaniei – Sezonul 10 Episodul 15 din 16 Decembrie 2022

vocea romaniei sezonul-10 online pro tv reluare integral

Va invitam sa urmariti mai jos pe site-ul nostru emisiunea vocea romaniei sezonul 10 episodul 15 din data de 16 decembrie 2022 online. Episodul este postat complet mai jos.

Când începe Vocea României, sezonul 10. După doi ani de pauză, perioadă în care fanii au așteptat cu înfrigurare reluarea show-ului, iată că Vocea României revine la PRO, cu un număr cu cifră rotundă – sezonul 10. Luna septembrie debutează cu o veste foarte bună pentru iubitorii muzicii de calitate, dar și ai divertismentului. Iată când începe Vocea României la PRO! Urmareste aici pe site mai jos emisiunea vocea romaniei sezonul 10 episodul 15 din data de 16 decembrie 2022 online.

Vocea romaniei sezonul 10 episodul 15 din 16 decembrie 2022 online

Sezonul 10, începe in septembrie, de la ora 20.30, și va fi difuzat în fiecare vineri. Celebrul show, în care întoarcerea scaunelor reprezintă pașaportul spre o carieră în muzică pentru fiecare aspirant la celebritate, promite multe surprize anul acesta, de la o componență nouă a juriului la un scaun dublu.

După o pauză destul de lungă, Vocea României revine, cu sezonul 10, la PRO, iar fanii vor fi surprinși să constate că au avut loc schimbări în componența juriului, dar și că, în premieră, este un scaun dublu. Singurul lucru neschimbat este prezența prezentatorului. Este vorba despre Pavel Bartoș, carismaticul actor fiind cel care va introduce în scenă concurenții, ca și până acum, și care va întreține atmosfera în stilul caracteristic. Urmareste aici pe site mai jos emisiunea vocea romaniei sezonul 10 episodul 15 din data de 16 decembrie 2022 online.

De asemenea, actorul le va lua interviuri în culise concurenților, dar și susținătorilor acestora. Evident, ca de obicei, nu vor lipsi nici schimburile spumoase de replici dintre el și jurați, care, de-a lungul timpului, au făcut deliciul telespectatorilor.

Vocea romaniei sezonul 10 episodul 15 complet 16 decembrie 2022

Dacă și anul acesta shouw-l va avea parte de prezența veteranilor Tudor Chirilă și Smiley, dar și a Irinei Rimes, care nu este nici ea la prima participare, Vocea României sezonul 10 aduce niște noutăți. Din juriu vor face parte, în premieră, Denis Roabeș – The Motans, și Theo Rose. O altă noutate este faptul că Theo Rose și Smiley vor avea scaun dublu. Urmareste aici pe site mai jos emisiunea vocea romaniei sezonul 10 episodul 15 din data de 16 decembrie 2022 online.